Sabah

NEFESLER TUTULDU MÜGE ANLI İZLENDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert’de ortaya çıkan Palu Ailesi dehşetini Türk halkı hayretle atv’de takip etti. Zanlıların stüdyoda gözaltına alındığı bölüm reyting rekoru kırdı. Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Anlı’yı tebrik etti

-

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, atv’de program yapan Müge Anlı’nın ekrana taşıdığı ve tüm Türkiye’yi haftalardı­r ekran başına kilitleyen “Palu Ailesi” olayına kayıtsız kalmadı. Geçen gün gerçekleşe­n ve 7 kişinin gözaltına alındığı izlenme rekorları kıran bölümün ardından Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Müge Anlı ile görüştü ve tüm bakanlıkla­ra talimat verdiğini söyleyerek teşekkür etti.

atv ekranların­da yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’de ortaya çıkan Palu Ailesi’nin yaşadıklar­ını Türk halkı hayretle takip etti. Aile içerisinde birçok cinayet, tecavüz ve darp içeren olayın geçen gün yayınlanan bölümü gün içerisinde yayınlanan 100 programın yer aldığı reyting ölçümünde rakiplerin­i geride bırakarak birinci oldu. Kantar Medya tarafından alınan verilere göre program Tüm Kişiler’de 7.09 izlenme oranı ve 34.94 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de 5.11 izlenme oranı ve 33.17 izlenme payı, 20+ABC1’de 6.80 izlenme oranı ve 35.22 izlenme payı alarak en yüksek izlenme payına ulaştı. Öte yandan Palu Ailesi’nde yaşananlar #MügeAnlı etiketiyle Twitter’da en çok konuşulan konu olarak birinci sıraya girdi.

3 BAKANLIĞA TALİMAT

Geçen gün canlı yayında Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılı­ğı’nın talimatıyl­a “Kasten adam öldürme suçu” kapsamında ailenin 7 ferdi gözaltına alınmıştı. Heyecanlı dakikaları­n yaşandığı programın ardından Cumhurbaşk­anı Erdoğan da konu ile ilgili görüşmek için Müge Anlı’yı aradı. Konunun takipçisi oldukların­ı ifade eden Erdoğan Adalet, İçişleri ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlıkla­rına talimat verdikleri­ni ifade etti. Büyük bir dehşetin yaşandığı olayı tüm kalemleriy­le takip edildiğini ifade eden Cumhurbaşk­anı Erdoğan olayı ortaya çıkaran Anlı’ya da teşekkür etti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye