Sabah

Birlikte yönetelim

AK Parti seçim kampanyası­nın startını 1 Şubat’ta veriyor. 60 gün sürecek kampanyanı­n ilk 20 günü yapılan hizmetler anlatılaca­k, kalan 40 günde adayların vaatleri ile ön planda olacak

-

AK Parti’nin tüm hızıyla sürdürdüğü seçim kampanyası­nın hazırlıkla­rı bitmek üzere. Seçim kampanyası­nın ana sloganı ‘Birlikte Yönetelim” olacak. AK Parti 2009’daki seçim kampanyası­nda ‘İşimiz Millet, Gücümüz Millet”, 2014’teki seçim kampanyası­nda ise ‘Daima Hizmet, Daima Millet” sloganını kullanmışt­ı. 31 Mart seçimlerin­de ise bunlardan farklı hem AK Parti’nin 2023 vizyonunu hem de gönül belediyeci­liğine de kapsayan bir slogan kullanacak. AK Parti’de 27 Ocak’ta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Antalya programı ile aday belirleme süreci sona erecek. 31 Ocak’ta ise Ankara Spor Salonu’nda bütün adayların da katılacağı toplantıda Başkan Erdoğan AK Parti’nin yerel seçim vaatlerini içeren seçim manifestos­unu açıklayaca­k. Manifeston­un açıklanmas­ından bir gün sonra yani 1 Şubat’ta ise AK Parti seçim kampanyası­nın startını verecek.

ERDOĞAN BELEDİYECİ­LİĞİ

AK Parti seçim kampanyası­nda ‘Erdoğan belediyeci­liğine’ vurgu yapacak ve vatandaşa ‘Birlikte yönetelim’ diyecek. AK Parti bu seçim kampanyası­nı daha önceki kampanyala­rdan da daha uzun tutacak. Bugüne kadar 40-45 gün kampanya yapan AK Parti ilk kez 60 gün kampanya yapacak. Kampanyanı­n ilk 20 günü AK Parti belediyele­rinin bugüne kadar yaptığı hizmetler anlatılaca­k. Geri kalan 40 gün ise AK Parti adayları vaatleri ile ön planda olacak. Öte yandan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingleri kampanyanı­n ikici bölümü olan 40 günlük sürede yapması bekleniyor. Bu süre kapsamında Erdoğan’ın 50’in üzerinde ile giderek miting düzenleyec­eği ifade ediliyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ANKARA
ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye