Sabah

CHP’nin kirli ittifakı yüreğimize kor düşürdü

CHP ülkemizi bölmeye çalışan HDP ile beraber. Bu nasıl Atatürk’ün partisi. Millet onlara en güzel cevabı 31 Mart’ta verecek

-

ŞEHİT EREN’İN ANNESİ AYŞE BÜLBÜL: CHP-HDP birlikteli­ğiyle yanan yüreğime bir kez daha ateş düştü. Yazıklar olsun. ŞEHİT AĞABEYİ YILMAZ GÖZCÜ: Şehitlerim­iz mezarların­da rahat uyusun diye kirli ittifaka en iyi yanıtı sandıkta vereceğiz. İKİZ ŞEHİTLERİN BABASI ALİ ORUÇ: İttifak kurduğun parti benim evladımı vursun, sonra gel oy iste. Vicdanınız yok mu?

Trabzon Maçka kırsalında 11 Ağustos 2017’de teröristle­rin düzenlediğ­i saldırıda şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, CHP ile HDP’nin yerel seçimler için yaptığı işbirliği hakkında konuştu: Bu birlikteli­kle yüreğime ateş düştü. Bu ittifak oğlumun kemiklerin­i sızlattı.

Şehit düşmeden önce sosyal medyada ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” diye yazan Eren, tüm Türkiye’yi hüzne boğmuştu. Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve ağabeyi Arif Bülbül, düşünceler­ini SABAH’la paylaştı. Ayşe Bülbül “Yüreğimdek­i acım hala dinmemişke­n CHP-HDP birlikteli­ğiyle yüreğime ateş düştü. Oğlum Eren asker olmayı ve şehit olmayı hayal ediyor ve istiyordu. Abileri İstanbul’da askerlik yapmıştı fakat Eren, Güneydoğu’da askerlik yapmak istiyordu. Oğlumu şehit edenler ile CHP’nin yapmış olduğu işbirliği hiçbir zaman kabul edilemez. CHP’nin HDP ile birlikte hareket etmesi oğlumun kemiklerin­i sızlattı. Demek ki ülkemizi bölmek isteyen sadece HDP değil, CHP de onlarla berabermiş. Ama ne yapsalar boş. Çünkü bu millet onlara güzel cevap verecektir. Yazıklar olsun” dedi.

Eren Bülbül’ün ağabeyi Arif Bülbül ise, “Bu nasıl Atatürk’ün kurduğu bir partidir” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Arif Bülbül Böyle bir şey olabilir mi. Kardeşim şehit oldu, CHP-HDP işbirliği yapıyor. CHP Genel Başkanı Trabzon’a geldi. Kardeşimin ne mezarına gittiler, ne de bizi aradılar. Atatürk’ün de kemikleri sızlıyordu­r. Kimlerle beraber oldukların­ı bilmiyorla­r mı?. Bunlara Türk halkı her zaman cevabını en güzel şekilde veriyor, verecektir de. Bu birlikteli­ği esefle kınıyorum. Demekki bu birlikteli­k terörle mücadele değil, birlikte olmaktır. CHP bir an önce kendine gelmeli ve bu yanlıştan dönmelidir. Bu kalleşlerl­e birlikte olanlar da kalleştir. Hayret ediyorum.” diye

konuştu.

 ??  ??
 ??  ?? Şehit Ahmet-Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç
Şehit Ahmet-Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç
 ??  ?? Ahmet Oruç ve Mehmet Oruç Eren Bülbül
Ahmet Oruç ve Mehmet Oruç Eren Bülbül
 ??  ?? Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve ağabeyi Arif Bülbül.
Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve ağabeyi Arif Bülbül.
 ??  ??
 ??  ?? Özgür ÖZDEMIR
Özgür ÖZDEMIR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye