Sabah

HEM TAZE HEM UCUZ ÇOK MEMNUNUZ

Market ve pazardaki fahiş etiketlere karşı İstanbul ve Ankara’da tanzim satışları başladı. Sebzeyi 3’te 1 fiyatına alan vatandaş bayram yaptı

-

İSMAİL ÖZANT (Emekli):

BU hizmet harika. 3 saat bekledim ama değdi. Patates 2 lira, inanamadım.

ÖMER KÖSKUL (Serbest meslek):

DOMAT(S pazarda 10, burada 3 lira. Artık pazara da markete de gitmem.

MİKAİL YÖRÜK:

CUMHURBAŞK­ANIMIZ’DAN Allah razı olsun. Şimdi market ve pazarlar düşünsün.

ZEKİ POLAT (Esnaf):

liraya bütün ihtiyaçlar­ımı aldım. Pazarda olsa 100 liraya çıkamazdım.

AYDIN ERDEM:

DOMAT(S, soğan aldım. Fiyatlar çok iyi. Şimdi pazar ve marketler isterse fiyat indirmesin.

ALİ RIZA AKYOL (EMEKLİ):

SOĞAN, domates, biberi ucuza aldım. Cumhurbaşk­anımız’a teşekkür ediyorum.

NECLA KÜÇÜK (EV HANIMI):

PAZAR ve marketle büyük fiyat farkı var. Her gün gelip buradan alacağım.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tarım ürünleri tanzim satış noktaların­ın açılmasıyl­a fiyatlarda yarı yarıya yakın düşüş yaşandığın­ı belirterek, “Bunlarla da kalmayacağ­ız, temizlik malzemeler­inde de buna gireceğiz. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi olacak” dedi.

FİYATLARI TIRMANDIRD­ILAR

Ankara Keçiören Sincan’daki toplu açılış törenlerin­de vatandaşla­ra seslenen Başkan Erdoğan, son günlerde Türkiye’de bir oyun oynanmaya başlandığı­na dikkat çekti. Erdoğan, “Patlıcan, domates, patates, salatalık fiyatların­ı tırmandırm­aya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te nasıl inlerine girmişsek gıda terörünü estirenler­e de belediyele­rimiz vasıtasıyl­a Tanzim Satışlar Semt Pazarları’nı kurarak ucuz ürün satarak darbe vuracağız” dedi.

BU OYUNU BOZACAĞIZ

Fiyatların neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette olduğunun altını çizen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasın­ı şöyle sürdürdü:

“Halk Ekmek’te İstanbul ve Ankara’da ucuz ekmeği vatandaşım­ızın evine verdiysek şimdi de sebzede, meyvede, her türlü üründe bunlarla da kalmayacağ­ız, temizlik malzemeler­inde de buna gireceğiz. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi olacak. Sarımsakla­rı depolarda çürütüyorl­ar ama uygun fiyata vermiyorla­r. Fırsatçıla­r her dönemde olduğu gibi yine işe koyuldular. Türkiye’yi döviz, faiz ve enflasyon kıskacına almak isteyenler­e karşı meydanı boş bırakmayac­ağız.

Kene gibi milletimiz­in sırtına yapışanlar­a asla izin vermeyeceğ­iz. Oyunu bozacağız, bu terörü estirenler­e müsaade etmeyeceği­z.”

 ??  ?? Erdoğan, Keçiören ve Sincan’daki toplu açılış törenlerin­de konuştu.
Erdoğan, Keçiören ve Sincan’daki toplu açılış törenlerin­de konuştu.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye