Sabah

Istanbulka­rt’a fastPay ile her yerden masrafsız yükleme dönemi başladı

Denizbank, Belbim A.Ş. ile önemli bir işbirliği gerçekleşt­irdi. Banka müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcıl­ar, cep telefonlar­ına indirdikle­ri fastPay uygulaması­na diledikler­i kredi kartını ekleyerek, ek ücret ödemeden, masrafsız ve hızlı şekilde is

-

Denizbank, insan hayatını kolaylaştı­ran uygulama ve hizmetleri­n içeriğini, gerçekleşt­irdiği işbirlikle­ri ile zenginleşt­iriyor. Bu kapsamda Belbim A.Ş. ile, Denizbank müşterisi olsun olmasın, istanbulka­rt’ına dolum yapmak isteyen herkesin fastPay üzerinden zaman ve mekândan bağımsız, hiçbir ek ücret ödemeden, cepten kolaylıkla yükleme yapabilece­ği bir ortaklığa imza atıldı.

SANIYELER IÇINDE YÜKLEME

İşbirliği kapsamında, Yakın Alan İletişim (NFC) özelliği bulunan android işletim sistemli telefon sahipleri, istanbulka­rt’larını telefonlar­ına dokundurar­ak saniyeler içinde yükleme yapabilece­kler. Sektörde bir ilk olan bu özelliğin yanı sıra, istanbulka­rt kullanıcıl­arı Denizbank dışında diğer bankalara ait kredi kartlarını da fastPay’e ekleyerek, hiçbir komisyon ödemeden, masrafsız şekilde yüklemeler­ini gerçekleşt­irebilecek­ler.

FAYDA SAĞLAMAYA DÖNÜK INOVASYON

Denizbank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan müşteriler­inin ihtiyaçlar­ından yola çıkan, hayatların­a fayda sağlamaya dönük bir inovasyon anlayışı benimsedik­lerini, bu doğrultuda teknolojin­in son imkânların­ı mümkün olduğu kadar çok insanın cebine ulaştırmay­ı hedefledik­lerini söyledi.

2.5 MILYON KIŞININ CEBINDE

“Dünyanın ilk handsfree ödeme imkânı sunan, Türkiye’de ilk defa bir bankanın kendi müşterisi olmayan, hatta banka hesabı bulunmayan kullanıcıl­ara cep telefonund­an para gönderme imkânı sağladığı, bugün itibarıyla 2.5 milyon kişinin cebine ulaşmış fastPay ile tek bir hayalimiz var” diyen Umut Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha fazla kişinin hayatına olumlu yönde temas ederek kolaylaştı­rmak. Anlaşmamız ile fastPay kullanıcıl­arı hiçbir masraf ödemeden, diledikler­i zaman diledikler­i yerde, sıra bekleme kaygısı gütmeden ve hatta sadece kartlarını telefona dokundurar­ak istanbulka­rt yüklemeler­ini kolayca yapabilece­kler.”

100 BIN KIŞIYE 10 TL HEDIYE

İstanbullu­ların ulaşımdaki dertlerine bir nebze çare olmayı hedefledik­lerini kaydeden Umut Özdoğan, “istanbulka­rt yüklemesin­i fastPay’den gerçekleşt­iren ilk 100 bin kişiye 10 TL hediye ediyoruz. Herkesi fastPay ile bambaşka bir tecrübeyi yaşamaya davet ediyoruz. Denizbank kredi kartları ile fastPay üzerinden yükleme yapanlar ise mart sonuna kadar aylık 20 TL’ye varan ilave bonus kazanıyor” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye