Sabah

HERKES FORVET!

Avrupa’nın en büyük 10 ligi baz alınarak yapılan değerlendi­rmede Beşiktaş, 17 futbolcuyl­a gol bulan Borussia Dortmund’un ardından ikinci sıraya yerleşti. Siyah-beyazlı ekipte rakip kaleye şut atan oyuncu sayısı ise 24 oldu

- 5ANFR ,ARAMAN TANFR.LARAMAN@SABAH.COM.TR

igin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik­le 13 puan toplayıp, zirve yarışında umutlanan Beşiktaş, gollerin futbolcula­ra dağılımı ile de dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 22 haftada 3’ü rakiplerin kendi kalesine attığı goller olmak üzere 42 kez ağları sarsarken 16 farklı isim 39 gol bulmayı başardı. Kartal, bu istatistiğ­i ile Avrupa’nın en büyük 10 ligi baz alınarak yapılan değerlendi­rmede ikinci sırada yer aldı. 180 takım arasında 17 farklı futbolcusu golle buluşan Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund birinci sıranın sahibi. 15 oyuncuyla 39 gol atan Galatasara­y ise 4. durumda.

 ??  ?? Beşiktaş ile geçtiğimiz iki sezonda 75 resmi maçta 4 golü olan Atiba Hutchinson, bu sezon 17 maçta 3. golünü ağlara gönderdi.
Beşiktaş ile geçtiğimiz iki sezonda 75 resmi maçta 4 golü olan Atiba Hutchinson, bu sezon 17 maçta 3. golünü ağlara gönderdi.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye