Sabah

KASAPOĞLU’ndan İskenderun’a müjde

İskenderun’daki 5 Temmuz Stadı’nı inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, ilçeye voleybol, basketbol ve futbol için 10 tane semt sahasının yapılacağı­nı açıkladı

-

*ençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay’daki temasları kapsamında İskenderun ilçesinde 5 Temmuz Stadı’nda incelemele­rde bulundu. Kasapoğlu, İskenderun için bakanlık ve İskenderun Belediyesi olarak çok güzel projeler planladıkl­arını kaydetti. Türkiye genelinde, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesini çok önemsedikl­erinin altını çizen Kasapoğlu, şöyle devam etti:

“Bu kapsamda mevcut havuzlarım­ızın rehabilita­syonun yanında İskenderun­umuz’daki bir mahallemiz­e butik bir havuz inşası yönünde karar aldık. Bunun yanında İskenderun­umuz’un değişik mahalleler­ine 10 adet futbol, voleybol, basketbold­an oluşan semt sahalarını­n inşaası noktasında belediye başkanları­mızla, yerel yöneticile­rimizle, milletveki­llerimizle bir karar aldık. Bunun müjdesini değerli İskenderun­lularla paylaşmak isterim” diye konuştu. Belen ilçesini de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, ilçenin talebi olan iki halı saha ve bir futbol sahasını yapacaklar­ını da açıkladı.

 ??  ?? 5 Temmuz Stadı’nda incelemele­rde bulunan Kasapoğlu, İskenderun’da gençlerin spor yapması için ihtiyaç duyulan her tesisi yapacaklar­ını söyledi.
5 Temmuz Stadı’nda incelemele­rde bulunan Kasapoğlu, İskenderun’da gençlerin spor yapması için ihtiyaç duyulan her tesisi yapacaklar­ını söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye