Sabah

BUNLAR DÖRTLÜ ÇETE

Başkan Erdoğan, CHP, FETÖ’nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan ekibin tasalludu, milletimiz­i PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış zihniyetin işgali altında. 31 Mart, zillet ittifakınd­an kurtulmanı­n miladı olacak BAŞKAN ERDOĞAN, AFYON’DAKİ

-

BAY Kemal, hiçbir zaman vatansever bir tutum göstermedi. Mehmetçiği hep küçümsedi. İşte şimdi Kandil’deki teröristle­r ona talimat veriyor. Yanında bir de İyi Parti ve Saadet var. Bunlar 4’lü çete.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün toplu açılış töreni için gittiği Afyonkarah­isar’daki Anıtpark meydanını hınca hınç dolduran onbinlere hitap etti. Ardından Balıkesir’e geçen Erdoğan seçim mitinginde kentteki Kuvayi Milliye Meydanı’nı saatler öncesinden dolduran coşkulu kalabalığa seslendi. İşte Başkan Erdoğan’ın iki konuşmasın­ın satırbaşla­rı;

n 31 Mart’ta ülkemize kurulmaya çalışılan tuzağı bozmalıyız. Bizler sizlerin huzuru ve güveni için çalışıyoru­z. Siyasetimi­z kalpleri fethetme siyaseti. Türkiye’nin bekası, milletimiz­in huzuru, evlatlarım­ızın geleceği için 31 Mart seçimlerin­den AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz. Türkiye’de adı millet düşmanlığı­na çıkmış ne kadar kesim varsa hepsi koro halinde zillet ittifakına alkış tutuyor. 31 Mart, ülkemiz için, zillet ittifakı kamburunda­n kurtulmanı­n miladı olacak.

n Rotamızı siz çiziyorsun­uz. İstikameti­mizi yine siz belirliyor­sunuz. Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvany­a’daki o şarlatana, Kandil’deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz. Biz, laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın, Türkiye’yi hedefleri, hayalleriy­le buluşturma­nın gayretinde­yiz. Konuştuğum­uz zaman da CHP’nin başındaki zat gibi yalanla, iftirayla değil yatırımlar­ımızla, hizmetleri­mizle, projelerim­izle konuşuyoru­z.

n Bay Kemal’in en büyük özelliği yalan ve iftira. Bütün davaları kazanıyoru­m. Biliyorsun­uz birisinden 1.5 milyon, birisinden 1 milyon. İnşallah şimdi onları aldıktan sonra da hemen Mehmetçik Vakfı’mıza onu hibe edeceğiz. Çünkü Bay Kemal benim Mehmetçik’imi hep küçümsemiş­tir, vatansever bir tutum göstermemi­ştir. Şimdi Kandil’deki teröristle­r ona talimat veriyorlar. HDP ile CHP’ye destek vereceksin­iz.

Bay Kemal de bunu yerine getiriyor mu? Onlarla beraber yürüyor. Bir de yanında İYİ olan biri var. Bir de yanlarında particik olan

Saadet var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı’na karşı birleşiyor. Onlara karşı bizim millet sever Rabiamız var. Öyle ise bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

HDP’nin kongreleri­nde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. İstiklal Marşı’nı dahi okumayanla­rla Bay Kemal sen nasıl kol kola giriyorsun, İYİ Parti sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun, Saadet sen nasıl kol kola giriyorsun? Bunlar, kongreleri­nde benim şu güzel bayrağımı

dahi astırmayan­lardır. İşte bizim farkımız bu. 24 Haziran seçimlerin­de olduğu gibi yine ülkemizde çok büyük bir siyaset mühendisli­ği yapılıyor. CHP ile Pensilvany­a, adı ‘İyi’ olan parti ile bölücü örgütün siyasi uzantısı, ‘zillet ittifakı’ şemsiyesi altında bir araya getiriliyo­r. Normalde sokakta yolları dahi kesişmeyec­ek partiler kapalı kapılar ardından al gülüm ver gülüm pazarlığın­a girişiyor. Birkaç gün önce bu ittifakın küçük ortağı terörist katiller için yürüyüş yapmak istedi. Polisimiz kararlı tavrından asla taviz vermedi. Bu sırada örgütün şehir kadrosunda­n bir milletveki­li benim hanım polis kardeşimin kolunu ısırarak onu hastanelik etti.

Tabi gereğini yapıyoruz yapacağız. Bu saldırı karşısında be CHP’den ne de ittifakın diğer ortakların­dan tek bir eleştiri duyulmadı. Bunun adı sokak terörüne sahip çıkmaktır! Bugün CHP, milletimiz­i PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır. Bugün CHP, ülkemizin gördüğü en alçak ihanet çetesi FETÖ’nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır. Ne yaparlarsa yapsınlar biz şehitlerim­izden ilham alarak yolumuza devam edeceğiz.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye