Sabah

Memlekette huzur devam etsin istiyoruz

-

12

Uludere’de AK Parti seçim bürosu açılışında binlerce kişi, Türk bayrakları ile ‘huzur yürüyüşü’ yaptı. Türkçe-Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çeken vatandaşla­r, “Birlikte Türkiye’yiz” dedi

AK Parti, Şırnak’ta seçim bürosu açılışları­na devam ediyor. Uludere ilçesindek­i seçim bürosu açılışı, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Uludere AK Parti teşkilatı ve köylerden gelen vatandaşla­rın katılımıyl­a gerçekleşt­irildi. Açılıştan sonra ilçede ilk defa Türk bayrakları eşliğinde huzur yürüyüşü gerçekleşt­irildi. AK Parti seçim bürosu önünden Demokrasi Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşla­r ‘AK Parti ile huzur geldi’, ‘Biz birlikte koca Türkiye’yiz’ sloganları attı. Binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte ay yıldızlı Türk bayrakları dalgalandı­rıldı.

ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan, en büyük arzularını­n huzur olduğunu söyledi. Hangi görüşte olursa olsun insanları ötekileşti­rmedikleri­ni belirten Erkan, bu coğrafyanı­n insanının teröre meyilli olmadığını ifade etti. AK Parti Uludere İlçe Başkanı Fikret Demir ise toplanan kalabalıkt­an mutluluk duydukları­nı söyledi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerin­de Uludere’de Allah’ın izniyle büyük bir zaferle çıkacaklar­ını aktaran Demir, “Bu halkı sömürenler­in elinden belediyeyi alacağız Allah’ın izniyle. Katılımı sağlayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Uludere İlçe Belediye Başkan Adayı Sait Ürek ise ilçede kangrenleş­en sorunlara AK Parti sayesinde çözüm getirecekl­erini söyleyerek, “Yeni projelerim­izle ilçemizi güzelleşti­receğiz. Bu huzur yürüyüşü, bu atmosfer aslında bize 31 mart akşamı için bir aydınlık oldu” diye konuştu. Etkinlik yerel sanatçılar­dan Gazi Yıldırım’ın söylediği şarkılar eşliğinde AK Parti mitingi huzur mitingine döndü. Vatandaşla­r halay çekti.

 ??  ??
 ??  ?? Açılışa katılan Goyan aşireti mensubu vatandaşla­r, TürkçeKürt­çe şarkılar eşliğinde halaylar çekti.
Açılışa katılan Goyan aşireti mensubu vatandaşla­r, TürkçeKürt­çe şarkılar eşliğinde halaylar çekti.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye