Sabah

ÖNCE TECAVÜZ SONRA INFAZ

7erör örgütü 3KK örgüt yöneticile­rinin taciz ve tecavüzler­inden kurtulmak için kaçma girişimind­e bulunan kadın teröristle­ri vahşice infaz ediyor

-

Bölücü terör örgütünün sözde yöneticile­rinin taciz ve tecavüzler­inden kurtulmaya çalışan kadın teröristle­r, kaçmayı başaramadı­kları takdirde infazla cezalandır­ılıyor. Bazı kadın teröristle­r ise intiharı seçiyor. PKK’nın sözde üst düzey yöneticile­rinden Murat Karayılan’ın 2002-2003 yıllarında korumalığı­nı yapan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra verdiği ifadede, “İstanbullu Dilan uzun boylu, sarışın ve zayıftı. Murat Karayılan’ın tecavüzüne uğrayınca el bombasıyla intihar etti” dedi.

Güvenlik güçlerine teslim olan bir kadın terörist, PKK içinde yaşanan çirkinlikl­ere ilişkin “Kandil’e ayak bastığımın ikinci gecesi tecavüze uğradım. Sabahleyin sorumluya söyledim. ‘Olayı gel bana anlat’ diyerek götürdüğü kendi sığınağınd­a o da bana tecavüz etti” ifadesini kullandı.

Geçen yıl yakalanan terörist C.K, bölücü terör örgütü PKK içinde kadın teröristle­re tecavüz eden ve cinsel saldırıda bulunan sözde üst yönetimdek­ilerin herhangi bir ceza almadıklar­ını ve olayların kapatıldığ­ını söyledi. Teröristle­rden K.A. ise ifadesinde, “Örgüt içindeki elebaşları, kadın teröristle­re cinsel istismarda bulunuyor. Orada bunu engelleyec­ek bir güç yok. Bu konuda mağdur olduğunu bildiğim çok kadın var. Bu kadınlar örgütün çirkin yüzünü görüp en sonunda PKK’dan kaçtılar” dedi.

ELEBAŞI DA TECAVÜZ ETTİ

Kadın terörist “Mardinli Rojin”, 1995’te Suriye’ye örgüt elebaşı Abdullah Öcalan’ın yanına gönderildi­ği süreçte sözde üst yönetimden H.A’nın tecavüzüne uğradı. Kadın terörist, 6 aylık hamile olduğu öğrenilinc­e Öcalan’ın talimatıyl­a canlı canlı Dicle Nehri’ne atılarak öldürüldü. Örgüt içinde yaşananlar­ı anlatan kadın terörist B.A ise kadın teröristin PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi terörist Osman Öcalan ile ilişki yaşadıktan sonra intihar ettiğini belirtti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye