Sabah

‘Yapılan hizmetleri inkâr edersek gözümüze dizimize durur’

-

KAYSERI mitingi için saatler öncesinden Cumhuriyet Meydanı’na akın eden vatandaşla­r SABAH’la duyguların­ı paylaştı n Ayten Karademir (Gurbetçi-57): Terörle işbirliği yapanları görünce Erdoğan’ın kıymetini daha iyi anlıyoruz. 38 yıldır Almanya Frankfurt’ta yaşıyorum. Eskiden Türkiye’ye 3 yılda bir gelirdik. Çünkü gelmek bir işkenceydi. Ama şimdi duble yollarla konforlu bir şekilde yolculuk yapıyoruz. Biz bu duble yolları Erdoğan ile gördük. n Fatma Nur Erdönmez (Öğrenci-17): Başkanımız çalışan bir lider. Bir de çalışmayıp terör yandaşları­yla ittifak yapanlar var. CHP belediyele­rinin hali ortada. Her işi ustasına vermek gerek. Belediyeci­liğin ustası da Erdoğan’dır. n Nesrin Hurma (Öğrenci-19): HDP, askerimize kurşun

HATAYLILAR CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la kentin 5 yıl kaybettiği­ni söyledi.

n Emine Huylu (Öğrenci-23): CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş göreve geldiği günden bu yana Hatay 5 yıl kaybetti. Bunu bozuk yollara, akmayan sulara bakarak görebilirs­iniz. Daha önce hiç suyumuz kesilmezdi. Şu anda Hatay’ın her yerinde inanılmaz derecede bir susuzluk var. Yollarımız yürünecek durumda bile değil. Her yeri çukur. Seçim öncesinde göz boyamak için çalışıyorm­uş gibi görünüyorl­ar ama, milletimiz­i kandıramaz­lar.

n Sezai Doğan (Esnaf-38): CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden memnun değiliz. AK Partili başkanları­n yönettiği Konya’yı, Gaziantep’i ve diğer

DERSINE ÇALIŞ, ÖĞREN DE GEL sıkan PKK ile işbirliği yapıyor. CHP de gidip HDP ile ittifak yapıyor. Sonra da çıkıp bu milletten ne yüzle oy istiyor. Erdoğan’ın bugüne kadar yaptıkları­yla CHP’nin yaptıkları ortada. Kendimizi ateşe atacak değiliz. Oyumuz Ak Parti’ye. n Fazilet Demir (Ev Hanımı-70): CHP’nin HDP ile ittifakını lanetliyor­um. Biz ne gördüysek Erdoğan ile gördük. Belediyeci­liği de AK Parti’de gördük. n Şerife Gökdemir (Ev Hanımı-50): Bolluğu bereketi Erdoğan’da gördük. Bu millet itliği de yiğitliği de unutmaz. O yüzden hasta olmama rağmen Erdoğan’ın mitingine geldim. Bazı kişilerin değerini hayattayke­n bilmek gerek. n Murtaza Demir (Emekli-80):

9 kız kardeşim, 9 kızım, 7 oğlum, 46 toru- illeri gördüğümüz­de, bizim CHP’li başkanın hizmet yapmadığın­ı da görüyoruz. Söz verilip de yapılmayan birçok proje var. Büyükşehir Belediyesi’ne gelen ancak çarçur edilen paralarla bir Hatay daha inşa edilirdi. İnsanları kandırması­nlar. 31Mart’ta milletimiz bunlara gereken dersi verecek.

n Yusuf Özyurt (Öğrenci-28): Millet ittifakı adı altında birleşen HDP, CHP-İYİ Parti ittifakı aslında bir zillet ittifakı. ‘HDP ittifakın içinde değil’ diyorlar ama biz Hatay’da İyi Partililer­in HDP temsilcile­riyle görüştükle­rini ve anlaşmaya vardıkları­nı biliyoruz. Ayrıca HDP’nin Hatay’da CHP’ye büyük bir desteği var. Ama biz bu oyunlara gelmeyeceğ­iz. Milletimiz­i kandıramaz­lar.

n Nuri İnal (Güvenlik görevlisi-33): Millet ittifakını­n

n Eski Hava İkmal Bakım Merkezi’nin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarel­ik

n Şu anda bu CHP kiminle ittifak halinde? İstiklal Marşımızı söylemeyen­lerle birlikte. Bu CHP, bizim bayrakları­mızı kongreleri­nde asmayan HDP ile birlikte. Şu anda beraber oldukları partinin eş başkanı ‘Biz Kürdistan’da oylarımızı HDP’ye vereceğiz’ diyor. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu Bay Kemal bu açıklamayı yapanlarla nasıl oluyor da beraber gidiyor. Bu İYİ Parti bu ülkeyi bölmek isteyenler­le beraber yürüyor? 31 Mart’ta gelin bunları dersini toptan verelim. İYİ Parti de bunlarla birlikte. Biz buna üzülüyoruz. 31 Mart’ta Osmanlı tokadına sandıklard­a num, var. Hepsinin oyu Reis-i Cumhurumuz­a. Bu millet Erdoğan’ı halkın adamı ve hakkın aşığı olduğu için sevdi. Bu ülkeye yaptıkları ortada olan böyle milli bir lider dururken nasıl başkasına oy veririm.

n Seyfullah Şen (Emekli-62): Cumhurbaşk­anı çok iyi bir insan. Onun için can feda. Ak Parti’nin belediyeci­liği ortada. Her yer parklarla dolu ve pırıl pırıl. Eskiden Kayseri meydanın da oturacak yer bulamazdık. Bunları inkâr edersek gözümüze dizimize durur. Bugünlere geldiysek bunu Erdoğan’a borçluyuz.

Ali ALTUNTAŞ/ içerisinde HDP’de var. Bunu artık sağır sultan bile biliyor. Milliyetçi­yim diyen İYİ Parti, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı ile iş tutuyor. CHP de, İYİ Parti de HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmas­ını istiyor. Türk milleti bu oyunlara gelmez. 31 Mart’ta yiyecekler­i tokadı hiçbir zaman unutamayac­aklar. Yaser ÇAPAROĞLU/HATAY

n (Gazeteci Savaş Ay’ın eski SSK hastanesi görüntüler­ini izleterek) Şu rezilliği görüyor musun? Bay Kemal, SSK Genel Müdürü olduğu zaman bu hastaneler­in durumu neydi? Bay Kemal sen busun, bu. Ben bunları artık konuşmakta­n bıktım, utanıyorum. Milletimiz­e havale ediyorum. Tüm milletime sesleniyor­um. 31 Mart’ta işte bu CHP’ye, bu Kılıçdaroğ­lu’na ve onun terör örgütünün destekçisi olan partiyle nasıl sırtı sırta girdiğini gösterelim.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye