Sabah

Bay Kemal bana 2.5 milyon tazminat ödüyor

-

BAŞKAN Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay mitinginde konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı: n 24 Haziran’da Hatay demokrasi dedi. 24 Haziran seçimlerin­de yüzde 51 ile Cumhur İttifakı’nı birinci yapan milletime şükranları­mı ifade ediyorum. 31 Mart’ta bu şehrin anahtarını artık emin ellere vermemiz lazım. n Bugün parlamento­da Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti. Az önce Sayın Bahçeli ile de görüştüm, Rabbim dedim inşallah bu birlikteli­ğimizi ülke genelinde de Cumhur İttifakı olarak bize zaferle nasip etsin.

GAF EBESI GENEL BAŞKAN n Muhalefet partileri her seçimi ellerine yüzlerine bulaştırıy­orlar. Aday listelerin­i dahi zamanında seçim kuruluna teslim edemiyorla­r. Bugün 16’ncı il mitingimiz­i gerçekleşt­iriyoruz. Millet 33 gün sonra sandığa gidecek. Beyler hala Ankara’da liste savaşı veriyor.

n Yürüyen merdivene tersten binen, Kağıthane’ye ‘Kağıttepe’ diyen, İstiklal Marşı’nı dahi okuyamayan, seçimlerde oyunu bile kullanamay­an gaf ebesi bir Genel Başkan’a böylesi bir ittifak yakışır.

n Yalanları, iftiraları yüzünden bana 2.5 milyon tazminat ödüyor. Ben de bunu Mehmetçik Vakfı’na bağışlayac­ağım.

n Mansur Yavaş’ı, Ankara’da daha önce iki kez hezimete uğramış bir adamı yine piyasaya sürdüler, ama kimin adayı belli değil. Parti ambleminde­n korkan aday olur mu? CHP’nin ambleminde­n korkanlar; o amblemin çöp, çukur, çamur, olduğunu çok iyi biliyor. Burak ERDEM ÇELIK/HATAY

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye