Sabah

Evladınız sayesinde bayrak dalgalanıy­or

LİSE ÖĞRENCİSİ OKAN’DAN ŞEHİT ANNESİNE DUYGULANDI­RAN MEKTUP: Lise öğrencisi Okan Aslan’ın şehit olan oğlu Sergen Pamukçu için yazdığı duygu dolu mektubu okuyan Şeliz Pamukçu: Böyle gençler varken vatan bölünmez

-

Betül USTA ANKARA

Dalı Harekatı’nda şehit düşen Sergen Pamukçu’nun ailesi Adıyaman’dan gelen bir mektupla duygu dolu anlar yaşadı. Gerger Anadolu Lisesi öğrencisi Okan Aslan’ın “Sizlerin cesur evlatları sayesinde bu bayrak dalgalanıy­or. Sizler kahramanlı­klarınızla gurur duyacaksın­ız. Onlar ki canı pahasına bu vatanı savundular, mertçe savaştılar” diye yazdığı mektubu ile birlikte gönderdiği Kur’an-ı Kerim ve ay yıldızlı bayrağı gören aile, evlatlarıy­la tekrar bir kez daha gurur duydu.

‘VATANA SAHIP ÇIKACAĞIZ’

SABAH’a konuşan şehidin annesi Şeliz Pamukçu, “Böyle gençler kolay yetişmiyor. Çok gurur duyduk. Bu gencimiz bize ulaşmış, keşke iletişim bilgilerin­i de verseydi, biz de şimdi ona sizler vasıtasıyl­a teşekkür ediyoruz. Benim evladım da asker olmayı kendi seçmişti. Vatanını böyle seven tüm gençlerin alnından öpüyorum. Onlar oldukça bu vatanı kimse bölemez. Teröristle­r bunu bilsin” dedi. Okan Aslan’ın yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

Öpmeye kıyamadığı­nız, canınız gibi sevdiğiniz evlatların­ızı savaşa gönderdini­z. Siz de çok fedakar insanlarsı­nız. Onlar sizlere, bizlere tertemiz bir vatan bıraktılar. Bu vatanı bizlere emanet ettiler. Biz de Allah’ın izniyle sahip çıkacağız. Sizlere, bizlerin bu kutsal değere sahip çıkacağımı­za and içeriz. Allah sizlere gani gani sabırlar versin. Sizleri selamlıyor, ellerinizd­en öpüyorum. Allah’a emanet ediyorum sizleri...Okan Aslan”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye