Sabah

Avrupa’nın camlarını kırmışlar!

-

Terör örgütü PKK yandaşları, Fransa’nın Strazburg kentinde bulunan Avrupa Konseyi binası na ve binayı korumaya çalışan polisle re saldırmış.

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın tutukluluk şart larını bahane eden PKK yandaşları­nın gerçek yüz lerini göstermesi uzun sür memiş. Taş ve tehlike li cisimler atarak Avrupa Konseyi binasının camları ile kapısını kıran PKK sem patizanlar­ı, binanın dışın daki çöp bidonunu da ateşe vermiş. Ayrıca taşlar la 3 polisi de yaralayan terör örgütü sempatizan­larından

43’ü gözaltına alınmış.

Avrupa Konseyi İletişim Direktörü Daniel Holtgen, attığı tivitte şöyle yazmış: “Bugün öğleden sonra Avrupa Konseyi’nin Agora binası na karşı Kürt aktivistle­rce gerçek leştirilen şiddetli vandalizmd­en sonra normale dönüldü. Herkesin barışçıl gösteri hakı vardır ama şiddet ve vandalizm kabul edile mez.”

PKK burada, otobüs durağın da bekleyen insanlarım­ızdan polisleri mizin eşlerine, köy çocukların­a umut olan öğretmenle­rimizden gencecik Mehmetçikl­erimize değin katlederke­n, canlı bombalı saldırılar­ında vatandaş larımızı bin parçaya bölerken sus pus olan ve her fırsatta HDP’yi kollayan Avrupa, camları kırıldı diye feryat etmiş ve 43 terörist yanlısını içeri tıkmış. Çözüm sürecinin tek çare oldu ğunu yazmaya devam eden ‘liberal muhafazakâ­rlar’ ve HDP ile hiçbir zaman ittifak kurmayıp rakip kalmayı sür düren AK Parti’yi eleştirir ken HDP’nin hem muhib bi hem müttefiki kesilen İYİ Partililer­le Saadet Partililer de iyi okusun.

İnan Kıraç nasıl inandırıld­ı?

Galatasara­y Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Gilbert Chikli isimli bir İsrail vatandaşın­ın kur duğu çete tarafından 4.1 milyon euro dolandırıl­mış. Kendisini Fransız Dışişleri Bakanı olarak tanıtan dolandırıc­ı, Fransız devletinin bazı rehineleri teröristle­rden kurtarmak için Kıraç’ın yardımına ihtiyaçlar­ı olduğunu ve fidyenin resmi olarak Fransız devleti tarafından verilemeye­ce ği için kendisinin aracı olmasını rica etmiş. Kıraç da söyleneni harfiyen yap mış ve kendi dediğine göre daha fazla istense onu da verebilirm­iş. Nedenini de Fransız “devleti adına istenildi ği için bu işi yapmak durumunda kaldım” diye özetlemiş.

Her şey bir yana, dolandırıc­ıla rın hedef alacakları kişiyi iyi seçtikleri ni teslim etmek lazım. İnan Bey’e geç miş olsun.

KiOaO NaSOan sa aK m U SMS KA a e ndeU TL M

 ??  ??   iOkO KA  LAN
iOkO KA LAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye