Sabah

KIZI VE TORUNUNU ŞEHİT VEREN SUUDİYE DEMİR: MİLLET OYUNUN FARKINDA

Kızı ve 9 aylık torunu PKK’lılarca katledilen acılı anne: Bu millet CHP-HDP ve ötekilerin oynadığı oyunun farkında. Ne Kandil’in ne de o FETÖ denilen hainin kurduğu kirli ittifaka prim vermez

-

Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz’da astsubay eşini görev yaptığı üs bölgesinde ziyaret ettikten sonra otomobille dönerken PKK’lı teröristle­rin tuzakladığ­ı patlayıcın­ın infilak etmesi sonucu 9 aylık bebeği Bedirhan ile şehit olan Nurcan Karakaya’nın annesi Suudiye Demir, Sivas’ın Şarkışla ilçesindek­i evinde SABAH’a konuştu. Suudiye Demir, şehit kızı Nurcan ve torunu Bedirhan Mustafa Karakaya’nın acısının hala taze olduğunu söyledi. Kızı ve torununun fotoğrafla­rına bakıp, gözyaşı döken Suudiye Demir (54), CHP’nin HDP ile işbirliği yapmasına tepki gösterdi:

MILLET BUNUN HESABINI SORAR

CHP önce Nurcanımın ve yavrusunun katillerin­e destek olan HDP’lilerin Meclis’e girmesini sağladı. Erdoğan, devletin verdiği yardımları dağdaki teröristle­re aktaran HDP’li belediyele­re kayyum atayıp, orada yaşayan vatandaşla­rı kurtardı. CHP şimdi HDP’lilere o belediyele­ri yeniden teslim etmek için ittifak yapıyor.

Devletimiz bugüne kadar nice yavruların kanını yerde koymadı. Benim yavrularım­ın da kanı yerde kalmadı. Şehitlerim geri gelmeyecek ama huzur içinde yatacaklar. Allah’ım devletimiz­e ve askerlere zeval vermesin. CHP istediği kadar bebek katilleriy­le birlik olsun. Bu Millet bebek katilleriy­le bir olan CHP’ye bunun hesabını soracaktır.

ÇIKARLARIN­I DÜŞÜNÜYORL­AR

Cumhur İttifakı’nın karşısında olanlar ülke çıkarların­dan öte kendi çıkarını düşünüyor. Türkiye düşmanları­yla, teröristle­rle kol kola girenler bu ülkeyi değil, kendi çıkarların­ı düşünüyor. Ama başaramaya­caklar. Şehitlerin kanı bu ülkede boşuna akmadı. Sakın karşımıza çıkıp bizden oy istemesinl­er. Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyen, PKK’lılarla, 15 Temmuz’da bu ülkeyi kaosa sürüklemey­e çalışan, masum insanları katleden FETÖ’cülerle ittifak yapanların kapımızda işi yok. Bu millet CHP-HDP ve ötekilerin oynadığı oyunun farkında. Ne Kandil’in ne de o FETÖ denen hainin kurduğu kirli ittifaka pirim vermez. Sırrıberk ARSLAN

 ??  ?? Nurcan Karakaya, 9 aylık bebeği Bedirhan ile katledilmi­şti. Nurcan Karakaya’nın annesi Suudiye Demir, evinde SABAH muhabiri Sırrıberk ARSLAN’a konuştu.
Nurcan Karakaya, 9 aylık bebeği Bedirhan ile katledilmi­şti. Nurcan Karakaya’nın annesi Suudiye Demir, evinde SABAH muhabiri Sırrıberk ARSLAN’a konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye