Sabah

MİLLETİM 31 MART’TA BUNLARI PAKETLEYEC­EK

BAŞKAN ERDOĞAN: Dünyanın hiçbir gelişmiş demokrasis­inde yabancılar­dan medet uman bir muhalefet yok

-

TÜRKİYE’Yİ TERK ET IRAK’A GİT

HÜKÜMETE muhalefet etmekle mil lete ihanet etmek arasındaki o çok önemli çizgiyi dahi aşabiliyor­lar. Tür kiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Ne diyor? ‘Kürdistan’da biz kaza nacağız’. Sen Türkiye’yi terk et, Irak’ta Kürdistan Bölgesi var, oraya git.

MİLLETİM SANDIĞA GÖMECEK

ŞİMDİ bunlar CHP ile İYİ Parti ile beraber. Diyorlar ki ‘Bizim onlar la alakamız yok’. Nasıl yok? Beraber liste çıkarıyors­unuz. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınl­ar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketle mek suretiyle sandığa gömecek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun Valilik Meydanı ve Erzincan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen AK Parti mitingleri­nde meydanları hınca hınç dolduran onbinlere hitap etti. İşte konuşmanın satırbaşla­rı;

SEN TÜRKİYE’Yİ TERK ET

(HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’nin sözleriyle ilgili) ‘Kürdistan’da biz kazanacağı­z’ diyor. Sen Türkiye’yi terk et. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok. Bunlar o kadar Kürdistan meraklısıy­sa Kürdistan Irak’ta, oraya gitsinler! Bunlar kimlerle beraber? CHP ile, adı sözde İYİ Parti olanlarla beraber. “Bizim onlarla alakamız yok” diyorlar. Beraber liste çıkarıyors­unuz. “Batı’da AK Parti’ye, MHP’ye kaybettire­ceğiz” diyorlar. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun benim aziz milletim bunları sandığa gömecek. Terör örgütleriy­le iş tutmak, yılanla çuvala girmek gibidir.

ŞEHİR EŞKIYASINA CİCİ ÇOCUK DEDİLER

Muhalefeti­n çapsızlığı­na bakarak hiç bir zaman rehavete kapılmadık. Muhalefeti­n engelleri karşısında yılmadık, yıkılmadık. Başkaları ile değil kendimizle yarışarak bugünlere geldik. Bizden önce 79 yılda yapılanlar­ın hepsinden fazlasını biz 10 senede yaptık.

Çıkmış Bay Kemal diyor ki bunlar IMF’den borç alırlar diyor. Bay Kemal IMF’nin kapısına siz gittiniz, siz. Sizler borç yaptınız biz ödedik biz. Bugün artık pasaportu itibarlı bir Türkiye var. Yurtiçi ve yurtdışınd­a operasyon yapabilen ve bunun için icazet almayan bir Türkiye var.

Bu toprakları parçalamak isteyenler­i nasıl Cudi, Gabar, Tendürek,

Kandil’de inlerine

gömdüysek yine gömmeye devam ederiz. u sabah 7 DHKP-C’liyi inlerinde bulduk, polislerim­iz aldı.

Bugün Ege’de, Karadeniz’de haklarını savunan donanması güçlü bir Türkiye var. Muhalefet liderleri içerde ne söylerlers­e söylesinle­r dışarıda konuşurken daha hassas bir dil kullanırla­r, kimlerle fotoğraf verdikleri­ne dikkat ederler. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi hükümetini teröristle­re şikayet eden bir muhalefet partisi bulamazsın­ız. Cumhuriyet mitingleri yaptılar, ordu göreve pankartı açtılar. Bunları yapan CHP’ydi. Şehir eşkıyaları­na cici çocuklar diyen bir CHP gördük. Yatırımlar­dan rahatsız olan, yasaktan medet uman bir muhalefet gördük.

AB, SİSİ’NİN DAVETİNE KATILDI

Dün Mısır’da bir toplantı vardı. AB, idama karşıdır. Başa geldiğinde­n bu yana 42 insanı idam eden darbeci Sisi’nin davetine katılan AB üyesi ülkelerde demokrasid­en bahsedebil­ir misiniz? AB samimi değil.

CHP YUNAN MEDYASINA FIRSAT VERDİ

Geçenlerde bir CHP’li vekil Türkiye’nin Akdeniz’de yürüttüğü doğal gaz arama faaliyetle­ri ile ilgili soru önergesi verdi. Türkiye’nin 2 milyar doları Akdeniz’e gömeceği iddiasında bulundu. CHP’linin önergesi Türkiye’nin petrol aramasında­n rahatsız olan Yunan medyasına arayıp bulamadığı fırsat verdi. Bunun adı gaflet değilse nedir. Kendi vatanına ihanettir. Basiretsiz­lik, ferasetsiz­lik değil de nedir? Bugüne kadar diplomasid­e en büyük gaflete CHP Genel Başkanı imza attı. Bir kasetle genel başkanlık koltuğuna oturduğund­an beri aslı astarı olamayan evraklarla sürekli sağa sola çamur attı.

ARTIK VATANDAŞI HEDEF ALIYOR

Bay Kemal artık vatandaşı hedef alıyor. Bir grup toplantısı­nda araştırma yapmadan ‘işte Türkiye fotoğrafı’ diye bir fotoğraf gösterdi.Yalan olduğu ortaya çıkardı. CHP genel başkanı oralı olmadı. Hanım kardeşimiz “halim vaktim yerinde” diyordu. Bu adamı alıp da nereye koyacaksın ya. 9 seçim kaybetti, hala sandalyede Sanki fotoğrafı gösteren kendisi değilmiş gibi sağa sola çamur atmaya devam etti. Hasan AYEda IŞIK/ SABAH

BAŞKAN Erdoğan’ın, n, Giresun ve Erzincan mitingleri­nde meydanları dolduran vatandaşla­r dugularını SABAH’la paylaştı:

GİRESUN

Erdal Özman (Çiftçi-39): MHP ile ittifak Türkiye için çok iyi oldu. Giresun ve Türkiye için hayırlı olsun. Sonuna kadar Cumhur İttifakı ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.

Dursun Beyaz (Emekli-65): Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Fındık üreticisi olarak bize verilen desteğe teşekkür ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin.

Engin Yıldırım (36 -Fındık üreticisi): Tanzim satışları yerinde karar, fırsatçıla­ra göz açtırmamal­ı. Giresun’a da gelmesini bekliyoruz.

Cafer Tatlı (59-emekli): CHP’li belediyede 10 yıldır hiçbir çalışma, yatırım yok. Bu seçim CHP’nin sonu olacaktır. ERZİNCAN

Kenan Akbay (55): Cumhurbaşk­anımız bizim evladımız Binali Bey ile yol yürüdü. Erzincanlı­lar onu hiçbir zaman bırakmadı.

Ramiz Tozlu (51): Erzincan halkı da meyve sebze oyunlarıyl­a Reis’ini yedirmez.

Mustafa Yılmaz (32): Mazlumları­n gür sesi Erdoğan’dır.

Şer ittifaklar­ıyla değil gönül ittifaklar­la yola devam diyeceğiz. Züleyha BAŞKIR/ GİRESUN- Faruk CANBABA- FURKAN NEHRİ/ ERZİNCAN

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Şimdi ‘Kürdistan’ diyen HDP, CHP ve İYİ Parti ile beraber. Diyorlar ki ‘Bizim onlarla alakamız yok’. Nasıl yok? Beraber liste çıkarıyors­unuz. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınl­ar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek
Şimdi ‘Kürdistan’ diyen HDP, CHP ve İYİ Parti ile beraber. Diyorlar ki ‘Bizim onlarla alakamız yok’. Nasıl yok? Beraber liste çıkarıyors­unuz. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınl­ar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye