Sabah

FIRSAT ORMAN’IN AYAĞINA GELDİ!

-

Quaresma ısınırken Güneş’e doğru 5-6 tane depar yapıyor. Yani şunu diyor: Beni al! İş kötüyken oyuncu değiştirme­k ayrıdır, iyi giderken işe hakim olmak ayrıdır.

PAzArtEsI AkşAmı BIr DErBI oynAnDı, sAHADA EntErEsAn IşlEr olDu. Peki bu olan enteresan işler tesadü fen mi oldu? BAkınız, HAyAttA HIçBIr şEy tEsADüF DEğIlDIr. MutlAk sEBEplErI vAr

Dır. Şimdi hangi sinden başlaya lım.. İstErsEnIz Ev sAHIBInDEn BAşlAyAlım.. ŞEnol GünEş BEşIktAş’A GElDI. 3.5 sEnEDIr GörEv yApıyor. BEşIktAş’A GüzEl şEylEr DE yAşAttı, ACı şEylEr DE. AmA BAkınız, ŞEnol GünEş-FIkrEt OrmAn ortAklığın­ın son IkI yılDır çok kötü DurumDA olDuğunu vE BIrBIrlErI­nI çEkEmEDIkl­ErInI, Bu IkIsInIn sonunu çok mErAk EttIğImI DEFAlArCA BElIrttIm. Peki ben müneccim miyim?

Hayır. İçErIDEn GElEn HABErlEr, GörDüklErI­mIz, Bu yorumlArı yApmAmA nEDEn olDu. DErBIDEkI FInAlI yArAtAnlAr, BAsın IçInDE BulunAn OrmAn yAlAkAlArı­ylA, GünEş yAlAkAlArı­Dır. BAkınız, DErBIDEn sonrA GünEş’E Bu sEFEr IçErIDEn ateş edilmeye BAşlAnDı sosyAl mEDyA üzErInDEn. AtEş EttIrEn kImlEr, Bunu BEşIktAş CAmIAsınDA yAşAyAnlAr BIlIyorlAr. PEkI Bu DurumA tEsADüFEn mI GElInDI? HAyır… Hem Güneş hem Fikret seyirciye oynayaca ğız diye diye Beşiktaş’ı önceki akşam bitirdiler.

Şenol Güneş’in seyirci açısından biraz primi vardı. Derbide o da bitti. BurADA zArArı kIm GörDü? REsmEn BEşIktAş. BIr MIllI TAkım şEklI çıktı ortAyA. BIrI BEyAnAt vErIyor, FIkrEt OrmAn: “Şenol abim isterse gidebilir, isterse yıl sonu gide bilir... Bize gelirse biz bakarız...” ÖBür tArAFtAn GünEş AçıklAmA yApıyor: “Ben daha burada yım... Milli Takım’da Lucescu var...” HErkEs BIrBIrInI yIyor. AmA kAmuoyu AptAl DEğIl. Haaaaa…. Şimdi burada 10 dakika duralım. Çay mola sı! Ey TFF! HAzIrAn’DA sEçIm vAr. SEn önümüzDEkI sEçImlErDE tEkrAr GörEv AlABIlIrsI­n vEyA BAşkA BIr BAşkAn vE EkIBI GElIr. YAnI sEn şu AşAmADA MIllI TAkım TEknIk DIrEktörlü­ğü’nE ŞEnol GünEş’I GEtIrErEk, 3-4 sEnElIğInE AnlAşıp DolDurAmAz­sın kArDEşIm! HAzIrAn’DA kIm sEçIlIrsE, MIllI TAkım tEknIk DIrEktörün­ü

o sEçmElIDIr. BAkınız, BEşIktAş BEnI FAzlA IlGIlEnDIr­mEz AmA MIllI TAkım yüzDE 100 IlGIlEnDIr­Ir. Bu nEDIr yA! FAtIH TErIm, ŞEnol GünEş, MustAFA DEnIzlI… Resmen şey tan üçgeni. MAHkum muyum BEn Bu InsAnlArA, yok mu ülkEDE GEnç InsAnlAr Bu IşI yApACAk? KEsInlIklE vAr. Milli Takım olur sa benim için gerisi teferruat tır.. MIllI TAkım IlE nE FEDErAsyon oynAyABIlI­r nE OrmAn nE GünEş nE TErIm… Yeter kardeşim!

DönElIm F.BAHçE’yE… AlI Koç yönEtImI GElDI, BAşArılı olmAsını çok IstEDIm. Çünkü Bu Grup BAşArılı olur, kulüBü kurumsAl HAlE GEtIrIrsE DIğEr tAkımlAr DA onun pEşInDEn GIDECEklEr­DI. AmA mAAlEsEF şu AnA kADAr sınıFı GEçEmEDIlE­r. O mEnAJEr, Bu mEnAJEr, o FutBolCu, Bu FutBolCu, sonunDA Ersun YAnAl. DErBIDE Ilk yArıDA BIr F.BAHçE IzlEDIm, InAnılır GIBI DEğIl. Mücadeleni­n rezilliğin­den bah sediyorum. İkInCI yArı 3-0 GErIDEsIn, YAnAl EskI GünlErInE GErI DönDü. Topu DAHA IyI oynAyAn FutBolCulA­rı IkInCI yArıDA oyunA AlDı vE sAHADA IşIn rEnGI DEğIştI. İşIn rEnGI DEğIşIyor, F.BAHçE çok IyI müCADElE EtmEyE BAşlıyor, üzErInDEn ölü toprAğı kAlkmış, BIr Gol Atıyor... Şenol Güneş’e bakı yorsunuz, her halde o sıra da aklı Milli Takım’da ve federasyon­da ola cak ki maçı öyle seyrediyor. O sırADA F.BAHçE BIr Gol DAHA Atıyor. GünEş BAkmAyA DEvAm EDIyor. 3-2 olunCA “AllAH AllAH” DIyor, “Bu Iş nErElErE GIDIyor ACABA”. RüyADAn uyAnıyor, GüvEn’lE CAnEr’I DEğIştIrIy­or. YEtmIyor, MAç 67’DE 3-3 oluyor. O sırADA QuArEsmA ısınıyor. Ama Şenol, Quaresma’ya baka

mıyor. QuArEsmA ısınırkEn GünEş’E Doğru 5-6 tAnE DEpAr yApıyor. YAnI şunu DIyor: “Hocam maç gidiyor, bir an evvel beni al.”

AmA ŞEnol FArkınDA DEğIl. HErHAlDE MIllI TAkımı yA DA FEDErAsyon­u Düşünüyor. Çünkü 4 sEnE orADA EmEklIlIk yAşAyACAk. BEşIktAş’tA DA IşI BIttI, OrmAn onu IstEmIyor. YAnI GünEş mAçtA DEğIl. 74’tE QuArEsmA’yı Alıyor.. O QuArEsmA BIr ortA Atıyor., BurAk’ın kAFAsı DIrEktEn Dönüyor.

İş kötüyE GIDErkEn oyunCu DEğIştIrmE­k AyrıDır, IyI GIDErkEn IşE HAkIm olmAk AyrıDır. KorkAk ŞEnol GünEş, IkInCI vE üçünCü Golü yEDIktEn sonrA oyunCu DEğIşIklIğ­InE GIDIyor. HAlBukI ErkEn yApıp mAçı DönDürEBIl­IrDI. FIkrEt OrmAn’ın DA ArAyıp BulAmADığı BIr olAy ŞEnol’u GönDErmEk IçIn. İkIsInIn DE BEşIktAş’ı FAlAn DüşünDüğü yok.. İkIsI DE trIBünE oynuyorlAr.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye