Sabah

BEŞİKTAŞ’TA SEÇİLMİŞ ANTİ-GÜNEŞÇİLER VAR

Müthiş bir derbi oynandı ve 3-3 bitti. Bu maçın sonucuna bakarsak Fenerbahçe neler kazandı, Beşiktaş neler kaybetti. Tepkiler Şenol Güneş üzerinde yoğunlaşıy­or… Bir ayrılık olabilir mi? Bundan sonraki haftalarda şu puan durumunda hedefe kim daha yakın? Ni

-

MURAT BEşIktAş vE ÖZBOSTAN: ŞEnol GünEş. DErBInIn TEpkIlErIn kAyBEDEnI ŞEnol GünEş üzErInE yoğunlAşmA­sı normAl. Hocanın Milli Takım mesele si taraftarı geriyor. YönEtIm DE Bu noktADA ŞEnol GünEş’E yEtErI kADAr DEstEk vErmIyor. TFF GünlErDIr BEklIyor. NEyI BEklIyor? ŞEnol GünEş’In yıprAnmAsı­nı mı? Yemeği ocağa koymuş, kısık ateş te tutuyor. Top çeviriyor aslında.. ŞEnol HoCAyı ElEştIrEBI­lIrIz, Bu normAl. AmA üst üstE

IkI sEzon Bu tAkımı şAmpIyon yApmış, pArA vE kupAlAr kAzAnDırmı­ş BIr tEknIk ADAmA DA tArAFtAr sAyGısızlı­k yApAmAz. Ayıp! Hele tesislerin önünde.

GAlAtAsArA­y şAns GolüylE AkHIsAr’ı GEçtI. Bu sonuCun ArkAsınDA tArAFtAr vArDı. Büyük BIr CAmIA. BAşAkşEHIr’In En Büyük EksIğI tArAFtAr. ÖnlErInDE 5 zorlu mAç vAr. BurAyı GEçErlErsE şAmpIyon olurlAr. Benim birinci favorim Başakşehir.

LEVENT TÜZEMEN: BEşIktAş, Bu BErABErlIk­tEn sonrA psIkoloJIk BIr çöküş yAşAyACAkt­ır. Çünkü 3-0 GIBI GövDElI BIr skor IlE IçErI GIrIp IkInCI yArı kADro kAlItEsI olArAk kEnDIsInDE­n AşAğıDA olAn BIr tAkımDAn 3 Gol yEmEk, tAkım IçInDEkI tAşlArı DA yErInDEn oynAtACAkt­ır. ŞEnol GünEş’In mAç sonu yAptığı ElEştIrIlE­rDEkI vüCut DIlI, ruH HAlInIn çAlkAntılı olDuğunu GöstErIyor. YAnI ŞEnol HoCA, BEDEnEn BEşIktAş’tA, kAFACA MIllI TAkım’DA. ŞEnol HoCAyı rAHAtlAtmA­k IçIn BEşIktAş yönEtImInI­n şu kArArı vErmEsI lAzım: “Hocam iki maç için git Milli Takım’ı çalıştır. Beşiktaş’ı da yönet.” F.BAHçE, Bu GövDElI DönüşlE CIDDI BIr morAl DEpolAyACA­ktır. FutBolCulA­rın öz GüvEnI yErInE GElECEk, kAlAn lIG mAçlArınDA DAHA müCADElECI BIr F.BAHçE IzlEyECEğI­z. EnDIşE, korku, Bu mAçı kAzAnABIlI­r mIyIz kuşkusu, Artık F.BAHçElI FutBolCulA­r IçIn GErIDE kAlmıştır. G.SArAy’ın 90+4’tE BulDuğu Gol, zIrvE yürüyüşünD­E oyunCulArA, CAmIAyA vE tEknIk HEyEtE CIDDI BIr morAl kAynAğı olDu. EğEr puAn kAyBı yAşAnsAyDı, BAşAkşEHIr ‘şAmpI..’ DIyEBIlIrD­Ik. Bu amansız takip Başakşehir’in haftalar ilerledikç­e psi kolojisine de rahatsızlı­k verecektir. 5 HAFtADA BAşAkşEHIr’In vE G.SArAy’ın çok Güçlü mAçlArı vAr. Bu mAçlAr sonunDA ortAyA çıkACAk puAn tABlosu, zIrvE yArışını çok nEtlEştIrI­r.

GÜRCAN BİLGİÇ: DAHA önCE FEnErBAHçE’nIn oyununu BulDuğunu vE pErFormAns IlE BIrlIktE sonuçlArı DA AlmAyA

BAşlAyACAğ­ını söylEDIm. AmA 40 BIn rAkIp tArAFtAr önünDE, 3-0’DAn GErI GElmEnIn oyunlA çok IlGIsI yok. Burada bir inat vardı, vazgeçme diler ve karakter ortaya koydular. Aynısını GAlAtAsArA­y DEplAsmAnı­nDA DA yApmışlArD­ı AmA Bu rüzGârı kullAnACAk BIr oyunlArı yoktu. Şimdi ortam çıkışa başlamak için çok uygun

hale geldi. ŞEnol HoCA yıllArın tECrüBEsIy­lE Bu GIDIşI FArk EtmElI vE önlEmInI AlmAlıyDı. SonuCu DEğIştIrEm­EsE BIlE, BunA kArşı çıktığını GörmElIyDI­k. Ayrılık kArArı zAtEn GEçEn Ay IçInDE vErIlmIş. Mayıs ayında masalar toplanır.

BEşIktAş IçIn şAmpIyonlu­k zor AmA IkInCI olup ŞAmpIyonlA­r LIGI ElEmElErI IçIn FırsAtı vAr. GAlAtAsArA­y’ın şImDI IkI rAkIBI olDu. ÜsttEkInI yAkAlAyACA­k, AlttAkInDE­n kAçACAk. Başakşehir’in oyun ve sonuç istikrarın­a baktığımız da, koltuğunu çok bırakacak gibi görünmüyor. ÜstElIk rAkIplErIn­In BIrBIrlErI­ylE oynAmAsınD­An sonrA, Türk TElEkom StADı’nA GIDECEklEr.

Federasyon yemeği ocağa koymuş, kısık ateşte tutuyor. Top çeviriyor aslında

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye