Sabah

DÖRTLÜ ÇETE MİLLETTEN KORKSUN

15 Temmuz şehidi Özel Harekatçı Cennet’in babasından CHP’ye tepki:

-

CHP, HDP ile ittifak yaparak yüreğimize kurşun sıktı. Türk milletinin gönlünde açtıkları yara kolay kapanmayac­ak. Dörtlü çete ittifakınd­an millet korkmuyor. Bu dörtlü çete bundan sonra milletten korksun.

CHP’nin HDP ile yaptığı ittifaka şehit ailelerini­n tepkisi dinmek bilmiyor. 15 Temmuz şehidi Özel Harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, dörtlü çete ittifakınd­an milletin korkmadığı­nı, artık dörtlü çetenin milletten korkması gerektiğin­i söyledi. Şehit Babası Yahya Kemal Yiğit CHP-HDP ittifakını Sabah’a değerlendi­rdi. Askere polise kurşun sıkan PKK’nın siyasi maşası HDP ile yapılan ittifakın illet ittifakını olduğunu kaydeden Yahya Kemal Yiğit “CHP, HDP ile ittifak yaparak yüreğimize kurşun sıktı. CHP şunu iyi bilmeli ki Türk milletinin gönlünde açtıkları bu yara kolay kapanmayac­ak. Bu ittifak zillet değil bence illet ittifakıdı­r. CHP bu milletten gereken cevabı yine sandıkta alacak. Artık bu dörtlü çete ittifakınd­an bu millet korkmuyor. Bu dörtlü çete bundan sonra milletten korksun” dedi.

FLÖRT TERÖRİST CENAZESİND­E BAŞLADI

CHP’nin HDP ile yakınlaşma­sının terörist cenazeleri­nde başladığın­ı öne süren şehit Babası Yahya Kemal Yiğit, CHP’nin yaptığı bu ittifakın Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçeceğini söyleyerek “CHP milletveki­llerinin terörist cenazeleri­nde ve taziyeleri­nde boy göstermesi­nin kirli ittifaklar­ın habercisi oldu” diye konuştu.

ERDOĞAN GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIYOR

Yiğit “CHP-HDP ile ittifak yapıyor. Lakin ne yaparlarsa yapsınlar onların voltajı Erdoğan’ı yıkmaya yetmez. Çünkü Erdoğan gücünü milletten alıyor. Birileri gibi Almanya’dan Amerika’dan ya da Kandil’den almıyor. CHP yaptığı bu illet ittifakıyl­a 31 Mart’ta yine sandığa gömülecek” dedi.

YARIN HENDEK İTTİFAKI YAPARLAR

15 Temmuz Şehidi Cennet Yiğit’in annesi Huriye Yiğit ise, kızının uzun süre Sur’da hendek çatışmalar­ında görev aldığını belirterek; “Benim Cennetim bu ülke için can verdi. Sayın Kılıçdaroğ­lu’da yatağında rahat uyusun diye can verdi. Bu ülkede yaşayan herkesin şehitlere saygılı olması gerekir. Ama CHP, PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yaparak şehitlere en ağır hakareti yaptı. CHP bundan böyle bizlerden hangi yüzle oy isteyecek. CHP, HDP ile ittifak yaptığında yine hendek olayları çıkarsa ne olacak. Birileri sana yerel seçimlerde destek verdik sen de bize destek ver, kepçe ver greyder ver” derse CHP ne diyecek. CHP bu ittifakla millete ihanet etmiş olabilir ama ben bir şehit anası olarak CHP’ye oy vererek şehitlere ihanet edemem. Bugün seçim ittifakı yapan yarın hendek ittifakı yapar” diye konuştu.

 ??  ?? Şehidin babası Kemal Yiğit: Cevabı sandıkta alacaklar.
Şehidin babası Kemal Yiğit: Cevabı sandıkta alacaklar.
 ??  ??
 ??  ?? Ali ALTUNTAŞ
Ali ALTUNTAŞ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye