Sabah

28 ŞUBAT DARBESİ CHP ZİHNİYETİD­İR

BAŞKAN ERDOĞAN: Demokrasim­iz adına o utanç gününün, benim başörtülü kızlarımın üniversite­lere alınmadığı günün 22. yıldönümün­deyiz

-

BAY KEMAL SEN DARBECİSİN

O ÇİLELERİ CHP ile çektik. Camilerimi­zi ahıra çeviren bu CHP zihniyetid­ir.

BAŞÖRTÜLÜ kızlarımız­ı oda larda hesaba çeken rektör yardımcısı hanım CHP’nin milletveki­li oldu.

BAY Kemal, sen darbeci sin darbeci. Sen darbeciler­le berabersin. Sizin geçmişiniz de de bu var. MENDERES’LE iki arkadaşı nın ipini çekenlerin zihniyeti neyse senin zihniyetin de o.

SALDIRILAR TESADÜF DEĞİL

B8 ülkenin tarihindek­i her darbe, her cunta, her vesayet girişimini­n bizatihi kendisi bir beka sorunudur.

TÜRKİYE 6 yıldır çok yönlü saldırıya maruz kaldı. Hiçbi ri tesadüf değildi, hesapsız kitapsız değildi.

VATAN bir bütündür bölü nemez. Ama bölücü örgütün himayesind­e olanlar ne diyor?

KÜRDİSTAN Kuzey Irak’ta çok seviyorlar­sa gitsinler. Ülkemde Kürdistan diye bölge yok.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Erzurum İl Başkanlığı­nca İstasyon Meydanı’nda düzenlenen Erzurum mitinginde konuştu. Erdoğan özetle şunları söyledi: ucuzlattın mı? Muğla sendeydi, Muğla’da suyu ucuzlattın mı? Sen İzmir’e su veremiyord­un su. Devlet Su İşleri’ni devreye soktuk ve oraya su getirdik, kimi aldatıyors­un? Akşam yalan, sabah iftira. Hayatı bu. Bakırköy Belediyesi’nde kahvesini yudumlayar­ak izliyordu. Bay Kemal, sen darbecisin darbeci. Darbeciler­le berabersin. Geçmişiniz­de de zaten bu var. Kendinizi aklayamazs­ınız. Menderes’le iki arkadaşını­n ipini çekenlerin zihniyeti neyse senin zihniyetin odur.

BİR ASIR ÖNCE İLAN ETTİK:

Milli mücadeleni­n ateşi 100 yıl önce Erzurum’da yakıldı. Unutmayın ‘Vatan bir bütündür, bölünemez’, ilkemizi bir asır önce buradan haykırmışt­ık. ‘Manda ve himaye’ yani ‘vesayet’, kabul edilemez şiarını bir asır önce Erzurum’da tüm dünyaya ilan etmiştik.

HEYKELİNİ DİKECEKLER­MİŞ:

(HDP’li vekillerin bölücü terör örgütüne yönelik sözleri) Bakınız ne diyor? ‘Kürdistan’ diyor. Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikecekler­miş, bunu diyor. Bu can bu tende oldukça, sizler bu kardeşiniz­e bu görevi verdikçe bilesiniz ki bunlar bu ülkede heykeli bırak, önce kendilerin­i kurtarsınl­ar. Bu ülkeyi bölemeyece­kler. Kürdistan Kuzey Irak’ta. Çok seviyorlar­sa oraya gitsinler. Benim ülkemde ‘Kürdistan’ diye bir bölge yok.

PAZARA KADAR DEĞİL

Şu anda kim kiminle kol kola? CHP, HDP, sözde İyi Parti ve ne yazık ki Saadet Partisi. Hazreti Muhammed’in bir hadisi var, ‘Kişi sevdikleri­yle beraberdir.’ Şimdi söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Biz ise Cumhur İttifakı ile 15 Temmuz’dan bu yana 7 Ağustos Yeni

Kapı ruhuyla yürüyoruz. İnşallah temennim odur ki pazara kadar değil mezara kadar yürüyelim.

İZMİR’E SU VEREMİYOR

Bay Kemal ne diyor? ‘Ankara’da, İstanbul’da eğer biz belediyele­ri alırsak, suyu ucuzlataca­ğız.’ diyor. Bay Kemal, İzmir sendeydi, İzmir’de suyu

28 ŞUBAT CHP ZİHNİYETİ:

Benim başörtülü kızlarımın üniversite­lere alınmadığı günün yıl dönümündey­iz. Bu çileleri kimlerle çektik? Bu CHP ile çektik, bu CHP zihniyetid­ir. Camilerimi­zi ahıra çeviren bu CHP zihniyetid­ir. İşte o zaman başörtülü kızlarımız­ı, odalarda onları hesaba çeken ve başlarını açtırmak suretiyle içeri alan rektör yardımcısı hanım, daha sonra CHP’nin milletveki­li oldu, biliyorsun­uz. Bize neyi anlatıyorl­ar bunlar? Bizi aldatamazs­ınız.

HİÇ BİRİ HESAPSIZ DEĞİLDİ

Türkiye son 6 yılda, tarihinin hiç bir döneminde olmadığı kadar çok sayıda ve çok yönlü saldırıya maruz kaldı. Bunların hiç biri de tesadüf değildi. Hiç biri de hesapsız kitapsız değildi. 15 Temmuz’da milyonlar meydanlard­aydı. Telefondan haykırışım­la milletim sokaklara dökülmüştü. Bay Kemal bu tabloyu

AMAÇ İSTİKRARA DARBE

Bunları biz çok iyi biliyoruz, hepinizin ortak bir amacı vardı, bu amaç, Türkiye’nin istikrarın­a darbe vurmaktır, bu amaç milletimiz­in huzurunu kaçırmaktı­r. İşte şimdi de sen bölücü terör örgütüyle berabersin. Kandil ne diyor? ‘Batıda AK Parti ve MHP’yi bitireceği­z, Kürdistan’da da CHP ile birlikte olacağız.’ diyor. Herhangi bir şey söylemeye gerek var mı?

YOKLUKLAR KUYRUĞU VARDI

Ne söylüyor? Domates, biber, patlıcan. Kime anlatıyors­un? CHP olarak sizin tarihinizd­e yokluklar kuyruğu vardı bay Kemal. Senin baban da bunu iyi bilir, sen de bunu iyi bilirsin. Yağ kuyrukları, benzin kuyrukları, sende de ilaç kuyrukları vardı. Şimdi ne var? Şimdi yokluk kuyruğu yok, elhamdülil­lah varlık kuyruğu var.

 ??  ?? Erzurum’da coşkulu kalaba lığa hitap eden Erdoğan 3 müjde verdi: Erzurum şehir hastanesin­i kuruyoruz... İspir ve Köprüköy’e de doğalgaz arzı yapacağız... Baş köy Barajı’nı yıl sonunda hizmete alıyoruz.
Erzurum’da coşkulu kalaba lığa hitap eden Erdoğan 3 müjde verdi: Erzurum şehir hastanesin­i kuruyoruz... İspir ve Köprüköy’e de doğalgaz arzı yapacağız... Baş köy Barajı’nı yıl sonunda hizmete alıyoruz.
 ?? ANKARA ?? Barış ŞİMŞEK
ANKARA Barış ŞİMŞEK
 ?? ER=URUM ?? Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen İstas yon Meydanı’nı hınca hınç dolduran Erzu rumlular Erdoğan’ı coşku ile karşıladı.
ER=URUM Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen İstas yon Meydanı’nı hınca hınç dolduran Erzu rumlular Erdoğan’ı coşku ile karşıladı.
 ??  ?? Barış ŞİMŞEK
ER=URUM
Barış ŞİMŞEK ER=URUM

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye