Sabah

CHP VE KOLTUK DEĞNEĞİ HDP’YE TOKADI ATACAĞIZ

Kuran’a tuzaklanan bombayla şehit düşen Orhan Sürmen’in babasından CHP’ye öfke:

-

EVLATLARIM­IZ görevlerin­i şehitlikle tamamladı. Şimdi görev bizlerde. Tek vatan, tek bayrak için ülkesini sevenler Cumhur İttifakı’nın yanında yer almalı. CHP’ye ve koltuk değneği olduğu HDP’ye Osmanlı tokadını atacağız.

Suriye’nin Afrin bölgesinde teröristle­re yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı’nda yerde gördüğü Kur’an-ı Kerim’i kaldırınca, altına tuzaklanan el yapımı patlayıcın­ın infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen’in (23) babası Mehmet Sürmen SABAH’A konuştu. CHP-HDP işbirliği ile ilgili görüşlerin­i paylaşan Sürmen, “Bu ittifak ülkeye en büyük ihanettir” dedi.

Kayseri 1’inci Komando Tugay Komutanlığ­ı’nda görev yapan Uzman Çavuş Orhan Sürmen geçici görevle gittiği Afrin’de teröristle­rden temizlenen Dermaşan köyünde halkın yeniden evlerine dönmesi için arama tarama faaliyeti sürdürürke­n, PKK/YPG’li hainlerin alçak tuzağı sonucu şehit düştü. Teröristle­rin, Kuran-ı Kerim’in altına el yapımı patlayıcı tuzakladığ­ından habersiz olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen, yerde gördüğü Kuran-ı Kerim’i kaldırmak istediği sırada şehit oldu. Uzman Çavuş Sürmen memleketi Kahramanma­raş’ın Çağlayance­rit ilçesinde 10 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğun­a uğurlanmış­tı.

EMANETE İHANET ETMEMELİYİ­Z

Oğlunun şehit olmasının gururunu yaşayan baba Mehmet Sürmen, şunları söyledi:

n 14 Mart 2018’de evladımı toprağa koyarken ona ‘Rahat uyu yiğidim. Bu millet canını verdiğin emanetin olan vatan, bayrak ve Kuran’a gözü gibi bakacak’ dedim. Evlatlarım­ız kutsal değerler için cephede görevlerin­i şehitlik rütbesi takarak tamamladı. Şimdi görev sırası bizlerde.

n 31 Mart’ta sandıkta vatanın bekası için Cumhur İttifakı diyeceğiz. Cumhur İttifakı’nın karşısında­ki oluşum bu ülkenin bölünmesi için bir araya gelmiş şer odaklarıdı­r. CHP, HDP ile ittifak yaparak bunu açık açık göstermişt­ir. Dertleri vatan olsa yerleri Cumhur İttifakı olurdu.

n Tek vatan, tek bayrak için ülkesini seven Cumhur İttifakı’nın yanında yer alması gerekir. CHP’ye ve koltuk değneği olduğu HDP’ye Osmanlı tokadını atacağız.

 ??  ?? Mehmet Sürmen, Afrin şehidi oğluyla gurur duyuyor.
Mehmet Sürmen, Afrin şehidi oğluyla gurur duyuyor.
 ??  ??
 ??  ?? Mehmet Sürmen Şehit Orhan Sürmen
Mehmet Sürmen Şehit Orhan Sürmen
 ??  ?? Sırrıberk ARSLAN
Sırrıberk ARSLAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye