Sabah

PFDK’ya Göztepe tepki gösterdi

-

öztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Profesyone­l Futbol Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspo­r maçı sonrası sarı-kırmızılı taraftarla­ra verilen cezanın düşündürüc­ü olduğunu ifade etti. Göztepe’nin 3-1 yenildiği maçta sarı-kırmızılı taraftarla­r, bordo-mavili takımın oyuncuları Abdulkadir Parmak ve Yusuf Yazıcı’yı oyundan alınırken, tüm rakip oyuncuları da maç sonunda alkışlayar­ak Türkiye’ye Fair-Play dersi vermişti. Önceki gün toplanan PFDK ise sarı-kırmızılı taraftarla­ra ‘kötü ve çirikin tezahürat’ nedeniyle ceza kesti. Maraton tribününde yer alan neredeyse bütün sarı-kırmızılı taraftarla­rın elektronik biletleri bir sonraki iç saha maçında bloke edlidi.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise ceza ile iligili gerekli itirazları yaptıkları­nı belirterek, “Takdir gören böyle bir davranış sonrası verilen ceza düşündürüc­ü. Zaten maç sonunda söylenmesi gerekenler­i, Trabzonspo­r Teknik Direktörü Ünal Karaman, Trabzonspo­r Kulübü ve Yusuf Yazıcı sosyal medya hesapların­dan ifade ettiler.”

“Ben şahsen, Yusuf’un tweetini okuduğumda tüylerim diken diken oldu.

Demek ki camia olarak önemli şeyler başarmışız. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım” dedi. n %8R$. +$.ER/ER Arıcı aynı zamanda Hakemler ve Gözlemcile­r Derneği Başkanı. Bazı hakemlerin, Arıcı’dan “Bizim sorunlarım­ızla ilgilendiğ­ini hiç görmedik.

diyerek dert yandıkları biliniyor. Öte yandan Arıcı’nın mentörlük maaşı almaya devam etmesi için 65 olan yaş haddinin 70’e çekildiği belirtiliy­or. 1951 doğumlu olan Arıcı 68 yaşında.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye