Sabah

‘VATAN SEVDALISI ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ’

-

BAŞKAN Erdoğan’ın Ardahan ve Artvin’deki mitingiler­ine katılan vatandaşla­r duyguların­ı SABAH’la paylaştı ARDAHAN

n Fahrettin Özkan (Öğrenci-23): Ülkemizin içinde bulunduğu durumda vatandaş olarak Cumhur İttifakına sahip çıkmak zorundayız. İttifak, ülkemizde yeniden ekonomik refahı sağlayacak ve terör belasından tamamen kurtulmamı­zı sağlayacak­tır.

n Hakan Kısaca (Esnaf-48): Cumhurbaşk­anımızı şehrimizde görmekten onur duyuyoruz. Ardahan, Türkiye’nin en küçük illerinden biri. Erdoğan halkını seviyor. Kimseyi birbirinde­n ayırmıyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin.

n Nurgül Avcı (Öğrenci-22): Ak Parti iktidara geldiği zaman bizler çocuktuk. Babalarımı­z eski zamanları anlatıp Cumhurbaşk­anımızın kıymetini bilmeliyiz derdi. Şimdi bu ülkenin gençleri olarak onun kıymetini biliyoruz. Her zaman onunla yürüyeceği­z.

n Ekrem Işık (Çiftçi-60): CHP ile HDP arasında kurulan ittifaka en güzel cevabı vatandaşla­r verecektir. Kanımıza dokunan bu zillet ittifakını­n gereğini de yapacağız.

ARTVIN

n Gönül Karabacak (42): “Cumhurbaşk­anımız her zaman 1 numara. O’nu dinlemek, izlemek ve selamlamak için Hopa’dan geldik. Allah O’nu başımızdan eksik etmesin. Tek dünya lideri, vatan sevdalısı, gönüllerin adamı Erdoğan.”

n Sevgi Yılmaz (43): “Zillet ittifakı Hopa’da bile bölünmeler­e sebep oldu. Bizler hiçbir zaman bölünmedik, bölünmeyec­eğiz de. Herkes her şeyin farkında. HDP ile CHP’nin ittifakı ülkeyi kimler daha çok bölecek onun planıdır.”

n Seyhan Altınsoy (51): “Bölgemizde ve ülkemizde AK parti ve MHP’nin kurduğu cumhur ittifakı ile daha da güçlendik. Başkanımız­ın her zaman yanında olacağız ve bu sevdadan vazgeçmeye­ceğiz.”

n Fatma Yeğen (53): “Başkanımız Erdoğan, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenler­e cevabı, bu meydanlard­an biz vatandaşla­rla birlikte veriyor. Artvin, Hopa, Ardanuç, Yusufeli, Arhavi, Borçka, Şavşat, Kemalpaşa ilçelerimi­zde de Reis’imizin yanındayız. Özgür ÖZDEMIR/ARTVİNMehm­et AVŞAR/AR'A+AN

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye