Sabah

Reis tökezlerse!

- EerFan.tXtar#saEaK.FoP.tr

Terör ile savaş adı altında İslam dün yasını hallaç pamuğu gibi atıp Müslümanla­rın yaşadığı her ülkeyi neredeyse şiddet, kaos ve ölümün tema parkı haline çevirenler bir tek Başkan Erdoğan’ın liderlik ettiği Türkiye’ye diş geçi remedi.

Ülkemizi hedef tahtasına koyanların bütün planlarını Sayın Erdoğan tarihi duruşuyla akamete uğrattı.

Bu yüzden kuduru yorlar. Bu yüzden ölü müne kin kusuyorlar.

Sayın Erdoğan’ı tes lim alamayanla­r önce onu yok etmeye çalış tı. Bunu başaramayı­nca bu kez Erdoğan’da temsil edilen Yeni Türkiye’yi 15 Temmuz 2016’da top yekûn boğmaya kalktılar.

Bu anlamda Erdoğan karşıtlığı­nın yerli ve milli olmayan bütün düşman kardeşleri nasıl da yan yana getirdiği gerçe ğini asla gözden kaçırmamal­ıyız.

Sayın Erdoğan’ın da defalarca ifade etti ği gibi “Bakıyorsun­uz PKK destekçile­ri, FETÖ üyeleri, CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi, sol ve liberal kesimler yan yana. Ya da bugüne kadar birbiriyle kavga edenler kol kola. Bu süreç aynı zaman da maskelerin düşmesini, millete cephe açanların gerçek yüzünün görülmesin­i de sağ ladı. Bu açıdan hayırlı da olmuştur.”

★★★

Emperyal tezgâhlard­a dokunmuş elbiselerl­e arzı endam edenler kazanamaya caklarını gördükçe daha da çirkefleşi­yor.

Bu milletin gönlüne dokunan bir siyaset üretemedik­çe de kazanamaya­caklar. Ancak her tür yalan ve kirli kumpasa başvur maktan da geri durmuyorla­r.

Türkiye düşmanları­nın devreye soktuğu ‘Erdoğan’sız AK Parti projesi’ tutmayın ca, aralarına aldıkları kimi İslamcı ve pavlovcu muhafazakâ­rlarla birlikte bu sefer ‘Erdoğan sonrası Türkiye’ senaryosu için hazırlık yapıyorlar.

Yeni taktik, Lenin’in ‘kullanışlı aptallar/polezniye duraki’ dediği pavlovcu muhafazaka­rları devreye sokmak.

Bu neo-paralelci muhafazakâ­r hainler her tür aleyhte faaliyetin şu an lokomotifi konumundal­ar.

Bunlar da tuzla buz olacak. Çünkü hem bu milletin asabiyesin­i hem de dünyanın gidişatını yine yanlış okuyorlar.

Düşmanları­mız da teslim ediyor ki Sayın Erdoğan’ın küresel siyaseti, bu bölge ile ilgili hesabı olan güçlerin bütün senaryolar­ı nı alt üst etti.

★★★

Fakat pes etmeyen emperyal üst akıl şimdi harıl harıl kirli stratejile­rini revize ediyor.

Eskiden de böyleydile­r. Fukuyama, Huntington, Brzezinski ve Zizekler’in ataları olan Golius, Hammer ve Gibb gibi oryantalis­tler de aynı siyasi güdü lerle medeniyeti­mizin sembolü haline gelen Selahaddin, Fatih ve Kanuni gibi liderlere sistematik şekilde saldırdı.

Bernard Lewis boşuna, “Batı, İslam dünyasını askeri ve coğrafi kodlarla algılar. Anadolu, Mezopotamy­a, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya baktığında bir zamanlar Hıristiyan olan ülkelerini görür” itirafında bulunmamış­tı.

Bu nedenle Müslüman coğrafyayı koruyan her lideri şeytanlaşt­ırmaya çalışır lar. Dolayısıyl­a ülkemize kimlerin neden sal dırdığını iyi biliyoruz.

Sayın Erdoğan’ın Anadolu ülkesini 17 yılda bir dünya devletine dönüştürme­sini bir türlü hazmedemiy­orlar. Siyasi irade mize hiza ve istikamet verememeni­n çaresizli ği içindeler.

İşte bu yüzden eğer Reis tökezlerse Türkiye de tökezler. Ve Sayın Erdoğan’ın veciz şekilde ifade ettiği gibi İslam dünyasının çelik çekirdeği konumundak­i Türkiye’nin tökezlemes­i ise “Umudunu bize bağlamış yüz milyonları­n tökezlemes­idir.”

Bir asrın daha kaybedilme­sidir.

 ??  ?? BerFan TUTAR
BerFan TUTAR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye