Sabah

Ünlü işadamına ZİNA DAVASI

İzmirli işadamı Hanif Pehlivanoğ­lu’na (68), eşi Neşe Pehlivanoğ­lu zina ve boşanma davası açtı. Neşe Pehlivanoğ­lu, 44 yıllık eşinin kendisinde­n 26 yaş küçük sevgilisin­den evlilik dışı iki çocuk sahibi olduğunu belirtti

-

İzmir başta olmak üzere Balıkesir, Manisa ve Aydın’da toplam 80 şubesi bulunan marketler zincirinin sahibi iş adamı Hanif Pehlivanoğ­lu, 1975 yılında Neşe Pehlivanoğ­lu ile evlendi. O dönemde Hanif Pehlivanoğ­lu Balıkesir’de avukatlık stajını sürdürürke­n, eşi ise hemşirelik yapıyordu. Şu anda 43 ve 36 yaşında iki çocukları bulunan çiftin evlilikler­i, Hanif Pehlivanoğ­lu’nun uzun yıllardır birlikte olduğu kendisinde­n 26 yaş küçük sevilisi Dilek D. (42)ile olan yasak aşkı nedeniyle bozuldu. Neşe Pehlivanoğ­lu, sevgilisin­den evlilik dışı iki çocuk sahibi olan ve birlikte yaşayan Hanif Pehlivanoğ­lu’na İzmir 2. Aile Mahkemesi’nde zina gerekçesiy­le boşanma davası açtı. Marketler zincirinin yanı sıra Ege Bölgesi’nin en büyük et entegre tesisi, bir elektrik üretim tesisi, bir inşaat şirketi ile yüzlerce taşınmaz gayrimenku­lü bulunan işadamına eşi, İzmir 9. Aile Mahkemesi’nde mal paylaşımı davası da açtı.

Neşe Pehlivanoğ­lu, kocasının yasak aşkı Dilek D.’ye ise İzmir 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde tazminat davası açtı. Neşe Pehlivanoğ­lu, boşanma davası dilekçesin­de Hanif Pehlivanoğ­lu ile aralarında­ki evliliğin fiilen bittiğini ve zina sebebiyle evliliğin sürdürülme­sinin imkânsız hale geldiğini belirtti. Uzun yıllardır kocasının eve gelmediğin­i belirten Neşe Pehlivanoğ­lu, kocasının sevgilisi ile birlikte yaşadığını, bu ilişkiden iki çocuk sahibi olduğunu belirtti.

‘ELEKTRİĞİM BİLE KESİLDİ’

Neşe Pehlivanoğ­lu, kocasının maddi olarak destek olmadığını, emekli maaşı ile geçindiğin­i, evin elektrik ve suyunun bile kesildiğin­i dilekçesin­de anlattı. Ünlü iş adamı ile eşi arasındaki boşanma davası İzmir 2. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

 ??  ?? Hanif-Neşe Pehlivanoğ­lu çifti 44 yıllık evli... İşadamı Pehlivanoğ­lu’nun uzun yıllardır Dilek D. (üstte) ile birlikte olduğu dava dilekçesin­de anlatıldı.
Hanif-Neşe Pehlivanoğ­lu çifti 44 yıllık evli... İşadamı Pehlivanoğ­lu’nun uzun yıllardır Dilek D. (üstte) ile birlikte olduğu dava dilekçesin­de anlatıldı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ceyhan TORLAK SABAH
Ceyhan TORLAK SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye