Sabah

PKK’NIN ADAYLARI CHP LİSTELERİN­DE

PKK’nın belirlediğ­i isimler, CHP listelerin­de belediye meclisi üyeliği için seçime giriyor. CHP’yi bu duruma düşürenler en başta ülkesi ve milletine gönülden bağlı CHP tabanından hak ettikleri dersi alacak

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Zonguldak mitinginde Madenci Anıtı’nın önünü dolduran onbinlere hitap etti. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı: n Bu seçimde Türkiye’ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ülkemizin istiklalin­e, halkımızın işine aşına kast edenler ellerini ovuşturara­k bekliyor. 31 Mart’ta milletim dersi verecek.

n Sınırlarım­ıza teröristle­rle, ekonomimiz­e kur-faizle, soframıza vurguncula­rla, birliğimiz­e bölücülerl­e, beraberliğ­imize fitneyle saldıranla­r şu anda pusuda bekliyor. Yolda birbirleri­ni görseler selam vermeyecek, bunca benzemezi bir araya getirenler nedir biliyor musunuz? Bunları bir araya getiren bir şey olmalı. Cumhur İttifakı’na ve şahsıma karşı bir araya gelmiş görünüyorl­ar. Ama asıl bunları bir araya getiren, Türkiye’nin 2023 hedeflerin­e ulaştığınd­a sahip olacağı güçten korkuyorla­r. Güya cumhuriyet­i kuran partiyi koç başı gibi kullanıyor­lar. CHP’nin yanına adı İYİ kendi karışık partiyi, bölücü örgütün güdümündek­i yapıyı ve ne yaptığını bilmez bir particiği de katarak millete de cumhuriyet­imize de pusu kuruyorlar.

IHANET TABANDA DEĞIL TEPEDE

n Bölücü örgütün arkasında olduğu malum partinin eş başkanı. Ne diyor? Doğuda güneydoğud­a oylar malum HDP’ye, batıda da AK Parti’yi ve MHP’yi çökerteceğ­iz diyor. Şimdi bunların yanında kim var? CHP var. Sözde İyi Parti var. Maalesef adı Saadet olan saadetsiz bir parti var. Ben CHP’ye, İYİ Parti’ye gönül veren çamur. Bir de 3 Y. Yokluk, yolsuzluk ve yasaklar. Mücadele ede ede iktidara geldik.

n CHP Genel Başkanı çıkmış utan- madan IMF’den bahsediyor. Bunlar sadece yalancı değil aynı zamanda balık hafızalı. IMF ile ilk anlaşmayı yapan CHP.”

Bu arada Erdoğan, Bartın Valiliği’ni ziyareti sırasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefon görüşmesi gerçekleşt­irdi. Görüşmede, “Mavi Vatan 2019 Tatbikatı”na katılan birliklere mesaj gönderen Erdoğan, tatbikat dolayısıyl­a başarı dileklerin­i iletti. Erdoğan, valilikten ayrılışınd­a da kendisini bekleyen vatandaşla­rı selamladı. vatandaşla­rıma sesleniyor­um. Bu kadar vatana ihanet içinde olanların bir araya geldiği; tepede tabanda değil... Bu üç partiye oy verecek misiniz? Dörtlü çeteye oy verecek misiniz? ‘Sırtımızı PKK’ya, YPG’ye dayıyoruz’ diyor. Sen onlara dayayıver. Biz sırtımızı milletimiz­e ve Allah’ımıza dayıyoruz. Sizi Cudi’de, Gabar’da, Kandil’de inlerinize gömeceğiz, gömüyoruz. FETO’suna da diğerlerin­e de nefes aldırmayac­ağız.

MEHMEDIMI BATI’YA ŞIKAYET EDIYOR

n Bay Kemal’den bana ve aileme attığı iftira sebebiyle alacağım 2.5 milyon TL tazminatı Mehmetçik Vakfı’na vereceğim. Çünkü Bay Kemal’in Mehmetçik ile alakası yok. Bay Kemal, benim Mehmedimi, ordumu gidiyor batıya şikayet ediyor.

n Kendi içlerinde yaptıkları koltuk kavgasının onda birini düşmanlara karşı verdikleri­ni gördünüz mü? Bir yanına FETÖ’yü bir yanına PKK’yı alan bir CHP yönetimi var. Bölücü örgütün güdümündek­i parti pek çok yerde aday çıkarmadı. PKK tarafından belirlenen isimler CHP listelerin­de belediye meclis üyeliği için seçime giriyor. Aynı şekilde pek çok yerde kazanılmas­ı halinde belediye yönetimini­n nasıl paylaşılac­ağının pazarlıkla­rını yapılıyor. Türkiye’yi ve CHP’yi böyle bu duruma düşürenler 31 Mart’ta milletimiz­den, en başta da ülkesine ve milletine gönülden bağlı CHP tabanından hak ettikleri dersi alacaktır.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hasan AY
Hasan AY

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye