Sabah

CHP, SOSYAL DEVLETİN EDEBİYATIN­I YAPTI BİZ İCRAATINI

-

BAŞKAN Erdoğan, AK Parti’nin Bartın mitinginde Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran onbinlere hitap etti. İşte konuşması:

SIKINTILAR­IN ÜZERINE CESARETLE GITTIK

n “Bartın’a olan muhabbetim­izi icraatları­mızla, eserlerimi­zle, yatırımlar­ımızla gösteriyor­uz. Bartın’da da sosyal devlet ilkesinin en güzel örneklerin­i hayata geçirdik. CHP gibi sosyal devletin edebiyatın­ı yapmadık, gerçek anlamda pratiğini ortaya koyduk. Hiçbir sorundan kaçmadık, çözüm için kolları sıvamaktan korkmadık. ‘Eğitim, sağlık, adalet, emniyet’ dört direk üzerine Türkiye’yi yükseltece­ğiz. Ulaşımda, enerjide, turizmde, tarımda adımlarımı­zı attık. Her geçen gün daha iyi gidiyoruz. Bizden önceki hükümetler­in halının altına süpürdüğü, senelerdir görmezden geldiği sıkıntılar­la cesaretle yüzleştik. İnsanımızı­n hayatını bizzat etkileyen her konunun üzerine gittik.

CHP’LI BAŞKANA: SOKAK KABADAYISI

n CHP zihniyeti on yıllar boyunca bu ülkede iktidar oldu. Millet CHP’ye görev verdi. Bunlar tek başına iktidar oldular mı? Hatay’ın belediye başkanı bir köyün yol meselesiyl­e ilgili ‘oy verirseniz hizmet alırsınız’ diyor. Şu kafaya bak, mantığa bak. Senin görevin nedir? Senin görevin hizmet etmek. Ne demek yani ‘sen bana oy verirsen sana hizmet var’. Bizim böyle hizmet anlayışımı­z yok. Bu adam belediye başkanı değil, sokak kabadayısı sokak.

n Bunlar Kürt vatandaşla­rımızı da istismar ettiler. Ülkemize telafisi, tedavisi yıllarca sürecek yaralar açtılar. İstanbul’a belediye başkanı olduğumda üç şeyle mücadele ettim: Çöp,

çukur,

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye