Sabah

‘Millet ittifakı değil, şer vagonu’

15 Temmuz gazisi Fuat Bozkurt’un anne ve babası: Bu millet, ne demokrasi şehitlerin­in ne de terörle mücadele şehitlerin­in kemiklerin­i sızlatmaya­cak. Vatan hainlerine gerekli cevabı sandıkta vereceğiz

- SırrıBErk ARSLAN-TAHIr ÖZÇELİK/6$%$+

15 TEMMUZ’DA Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Ankara’da sokağa çıkarak hainlere karşı direnen ve darbeci askerlerin helikopter­den açtığı ateşle şehit olan iş makinesi operatörü Fuat Bozkurt’un, Malatya’da yaşayan annebabası SABAH’a konuştu.

Baba Hasan Bozkurt, “Cumhur İttifakı’nın karşısında olanlar, şehitlerim­izin katili Kandil’in PKK’sına ve Pensilvany­a’nın FETÖ’süne hizmet edenler. Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun makinistli­ğini yaptığı şer vagonuna HDP ve İYİ Parti’den sonra SP de eklendi. Bu millet, ne Atatürk’ün kurduğu CHP’yle Kandil’in sözcüsü HDP’ye destek olan Kemal Kılıçdaroğ­lu’nu, ne de Erbakan’ın kemiklerin­i sızlatan SP’yi affeder. Birlik ve beraberlik içinde vatan hainlerine gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Bu millet, ne demokrasi şehitlerin­in ne de terörle mücadele şehitlerin­in kemiklerin­i sızlatmaya­cak. Tek duamız milletin bekasını düşünenler­in başımızdan ayrılmamas­ı. Şehidimizi­n mezarında bizi görenler ‘Kimdi ?’ diye sordukları­nda, ‘Vatanın evladıydı’ diyoruz. O vatan evladına vatan lazım. Vatan için, Türkiye için, tercihimiz Cumhur İttifakı” dedi.

Anne Sebahat Bozkurt ise, “Bu millet, aydınlık yarınlar ve güvenli gelecek için, tankların önünden kaçandan değil, ‘Öleceksem milletimle ölürüm’ diyenden yana olacak. Başkanımız o kadar yiğit ki o gün dik durdu. O dik durmasaydı vatan elden giderdi. Bu millet, ne bu devletin parasıyla beslenip bu milletin çocukların­a kurşun sıkan FETÖ’cülerin, ne de bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkan PKK’nın sözcülüğün­ü yapanlara fırsat vermez. Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız. Bu millet şehitlerin­in kemiklerin­i sızlatmaz” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye