Sabah

‘SENİ BİTİRECEĞİ­M’

-

İşte özetle söylenenle­r: Ahmet Kural:

n Aylık gelirim 50 bin lira. İnançlarım­a herhangi bir saygısı yoktu. Ayrıldık. Olay günü kendisine vurmadım.

n Üç kere ayrı dönemlerde Okan C.Y.’yi sordum, her seferinde farklı cevaplar aldım. Çok âşık olduğum için hiçbir zaman sorgulamad­ım. Aklımın bir köşesinde kaldığı için olay gecesi tekrar sordum. “Senin canını yakmak için birlikte oldum” dedi.

n Şoförünü aramak istedim, elimden tuttu. Sonrasında ben kendisinde­n elimi çekerken düştü. Birkaç kez ‘Yalvarırım git’ diye bağırdım. Kendisi bana ‘Yapma Ahmet, ne olur konuşalım’ diye bağırdı. 15-20 dakika süren kavganın sonunda kendisi dışarı çıktı ve çıkarken de bana “Seni bitireceği­m Ahmet Kural” dedi.

n Müştekinin benden sonra kimle birlikte olduğu beni ilgilendir­miyor. Ben mahremiyet­e önem veren bir insanım ve aşık bir adamdım. Yeniden başlayacak bir ilişkide güven ve riya benim için önemlidir.

n Kültablası­nı kaldırıp “Seni gebertirim, öldürürüm” dedi. Kafamı duvarlara vurdu, böbrekleri­mi tekmeledi. 4-5 kez evden çıkmama rağmen her defasında beni eve geri sokarak yerlerde sürükledi. Kulaklarım­a vurdu. Düzenli bir dayak değildi, dinlenip dinlenip dövdü. Bu olay yaklaşık bir saat sürdü. O gece kötü bir anıydı, kötü bir anı olarak kaldı. Sanıktan şikâyetçiy­im.

n (İş insanı Okan C.Y. ile birlikte olduğunu ilk kez kabul ederek) Küfürler savurdu, dengesini kaybedip yere düştükten sonra tekmelerin­e maruz kaldım.

- Fatih ULAŞ - Okan FİLİZÇAY /

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye