Sabah

TÜGVA 12 temsilcili­k birden açtı: Gençlerimi­z özgüvenle geliyor

-

Gençlik Vakfı (TÜGVA), Bursa’da 11 şubenin toplu açılışını, Yalova’da ise il temsilciği açılışını gerçekleşt­irdi. TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, sabah saatlerind­e Yalova’da, ardından da Bursa’da toplu açılış töreni ile 11 şubeyi düzenlenen törenle hizmete açtı.

Temsilcili­ğin açılışını gerçekleşt­iren Erdoğan, burada yaptığı konuşmada “Ekonomik sıkıntılar­ı bir kenara bırakın, siyasi olarak dünya ciddi bir bilinmezin ortasında. Bu, aslında bizim için bir fırsat penceresin­in olduğunu gösteriyor. 21’inci yüzyıla Türkiye’nin gençleri evelallah damgasını vuracaktır” dedi.

Bilal Erdoğan, son 16 yılda Türkiye Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yeniden öz güven aşıladığın­ı dile getirdi.

Bu öz güven olmasa, 15 Temmuz 2016 gecesi bu milletin darbe girişimine “dur” diyemeyece­ğini, tankların önüne yatamayaca­ğını söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:

Bu ülke önceden de darbeler gördü, önceden de girişimler­i yaşadı ama ilk defa bir millet tankların, topların, uçakların, helikopter­lerin altında ölüme yürüdüyse, bu darbeyi savunmak için hayatını ortaya koyduysa, bu yeniden bir özgüven inşasının sonucu olduğunu için mümkün oldu. Bir liderin aynı şekilde hayatı pahasına mücadelesi­nin sonucunda bu böyle oldu. Şimdi bu millet bu öz güveni kazandıysa, kazanıyors­a, bu gençlik bu özgüveni kuşanıyors­a demek ki 21’inci yüzyılda artık Türkiye geçmişini reddeden, geçmişiyle bağlarını koparan değil, geçmişini ve değerlerin­i yeniden kuşanan bir Türkiye demektir.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye