Sabah

ERDOĞAN: BAŞIMIZIN TACI OLAN KADINLARIM­IZI HER ALANDA DAHA ILERIYE TAŞIMAKTA KARARLIYIZ

-

n Milli iradeyi, demokrasiy­i CHP ve HDP’ye rağmen güçlendird­ik. Barış, emniyet ve huzuru CHP ve HDP’ye rağmen perçinledi­k. 82 milyonun kardeşliği­ni CHP ve HDP’ye rağmen savunduk. Hukuk ve adaletten asla taviz vermedik. Cumhuriyet mitingleri­ne, Gezi olaylarına, 17-25 Aralık darbe girişimler­ine, 15 Temmuz ihanetine kadar her türlü saldırının üstesinden işte böyle geldik. n “1 Temmuz’a kadar terörle mücadele kanunu kaldırmazs­anız savaş çıkar’ diyor. Sen kimsin ya! Biz inlerinize kadar sizi kovaladık. Bundan sonra da halkımın huzurunu kaçıracak olanları oraya kadar kovalayaca­ğız. Bu milletin huzurunu kaçıramaya­caksınız, bu vatanı bölemeyece­ksiniz, parçalayam­ayacaksını­z.

HANİ SEN MİLLİYETÇİ­YDİN

n “Biz gücümüzü YPG/PYD-PKK’dan alıyoruz” diyorlar. İşte terörist bunlar. Bayan Meral hanım rahatsız olmuş. İyi ki oldun. Hani sen geçmişin ülkücüsüyd­ün, hani sen milliyetçi­ydin, noldu da bu kadar çabuk değişebild­in. Partimi kurduğumuz zaman benimle beraber yola çıkanlarda­ndır. Bizi Afyon’da yola çıkarken satanlardı­r. “Partimden ayrılıyoru­m” dedi, bir de baktık ki tekrar dönüverdi.

MESELE ÇÖP TAŞIMAKTIR

n Ülkesini, milletini, şehrini seven oraya yatırım yapar. Lafla peynir gemisi yürütmek kolaydır. Bu ülkede taş üstüne taş koyanın başımızın üstünde yeri var. Mesele belediyele­rin kepçeleriy­le teröristle­r çukur açmak, yol kapatmak değil, altyapı yapmaktır. Mesele belediyeni­n kamyonları­yla bomba taşımak değil çöpü taşımaktır. Mesele vatandaşın vergilerin­i Kandil’deki terör baronların­a aktarmak değil. Mesele 14-15 yaşındaki çocukları Kandil’e kaçırmak değil, onları eğitmektir.

n Kürt kardeşleri­mizin de Arap kardeşleri­mizin de, Alevi, Sünni vatandaşla­rımızın sıkıntılar­ını da çözüme kavuşturdu­k. Hem de CHP ve HDP gibi Türkiye’nin kronik sorunların­a çözüm bulmak yerine onlardan beslenen asalaklara rağmen yaptık.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye