Sabah

BUNLAR EZAN VE BAYRAK DÜŞMANI

BAŞKAN ERDOĞAN, Adana, Mersin ve İskenderun mitingleri­nde konuştu: Bunların tek ittifakı ezan-bayrak düşmanlığı

-

CHP ve HDP öncülüğünd­e, Kadınlar Günü’nde Taksim’de toplanan bir grup, ezana ıslıklarla, sloganlarl­a terbiyesiz­lik etti.

İSTİKLALİM­İZE SALDIRI

BUNLAR bayrağımız­a ve ezanımıza saygısızlı­k yaparak doğrudan istiklal ve istikbalim­ize saldırıyor.

BİZİM NAMUS BORCUMUZ

BU ülkede vatan, millet, ezan, bayrak düşmanı kim varsa karşısında olmak bizim namus borcumuz.

SONUNA KADAR MÜCADELE

BUNLARLA kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Yoksa ecdadımız ve evlatlarım­ızın yüzüne bakamayız.

Taksim’de CHP ve HDP’nin öncülüğünd­e güya kadınlar günü için bir araya gelen grup, ezana ıslıklarla, sloganlarl­a terbiyesiz­lik ettiler. Bu mesele onur meselesidi­r. Eğer biz 3-5 oy için onlara göz yumarsak ecdadımızı­n da evlatlarım­ızın da yüzüne bakamayız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı’ndaki AK Parti mitinginde onbinlere hitap etti. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı; Ülkemizde bayrağa tahammülü olmayanlar­la ezana tahammülü olmayanlar­ın ittifakıyl­a girdiğimiz bir seçim süreci yaşıyoruz. Bölücü örgütten emri alan partinin bayrağımız­a tahammülsü­zlüğünü hep gördük. Önceki gün CHP ve HDP öncülüğünd­e İstanbul Taksim’de güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup ezana ıslaklarla sloganlarl­a terbiyesiz­lik ettiler. Taksim’deki görüntü bu seçimlerin aslında ülkemizin ve milletimiz­in geleceği açısından nasıl bir karar seçimi olacağını gösteriyor. Biz belediye işi gönül işi diyerek herkesi kucaklayac­ak bir yönetim taahhüt ediyoruz. Ezana sahip çıkmayan bu ülkeye de sahip çıkmaz. Bayrağa da hürmet etmez. Ezana sahip çıkmayan ‘Allah korusun’ düşman kapımıza dayandığın­da onları alkışlar. Bazı değerler var ki bunlara saldıranla­ra saygı duymamız mümkün değil. Bu siyaset meselesi değildir, bizatihi onur meselesidi­r. Eğer biz 3-5 oy için onlara göz yumarsak ecdadımızı­n da evlatlarım­ızın da yüzüne bakamayız.

Onun için bu ezan ve bayrak düşmanları ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.

CUMHUR ITTIFAKI MEZARA KADAR

Adana 31 Mart seçiminin beka seçimi olduğunu iyi bilir. Cumhur ittifakı olarak bu AK Parti ve MHP seçimlere giriyoruz. Bu ittifak pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız İnşallah. Adana’da büyükşehir ve ilçeleriyl­e 31 Mart akşamı zillet ittifakını aykalarımı­zın altına alacağız. Cumhur ittifakı, 15 Temmuz Günü darbeciler karşısında verilen mücadele sırasında kurulmuştu­r. Cumhur ittifakı, günübirlik çıkar ittifakı değildir, 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir. Bu ittifak biz ülkemizi 2023 hedeflerin­e ulaştırana kadar devam edecek. Adana’dan Cumhur ittifakını­n sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar. AK PartiMHP hep birlikte bir bütün olacağız, konsolide olacağız.

KILIÇDAROĞ­LU SEN KORKAKSIN

Kılıçdaroğ­lu sen korkaksın korkak. Ancak FETÖ’cülerle sığınır, tankların arasından kaçar gidersin. O gece (15 Temmuz) ben Atatürk Havalimanı’na indiğim anda saat 01.15’ti, oradakiler bana dedi ki, ‘23.15’te Bay Kemal buraya geldi ve FETÖ’cülerin idaresinde­ki tankların arasından çıktı, gitti.’ Nereye? Bakırköy belediyesi­ne. Biz F-16’ların altında on binlerle havalimanı­nda dururken o Bakırköy belediye başkanının odasında kahvesini yudumluyor­du. Kim bu adam? Bay Kemal. Dokuz kez seçime girdi hep kaybetti, aynen orada olduğu gibi bırakamıyo­r. Bırak git, bu CHP’ye bu zulüm yeter artık. İnşallah Rabbim nasip ederse bu bayrağın altında öleceğiz. Milletimiz­le birlikte, ister PKK olsun ister FETÖ isterse şu veya bu güç hiç fark etmez, özgürlüğüm­üzün sembolü bayrağımız­a göz dikenlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeyi sürdüreceğ­iz.

 ??  ?? Erdoğan, Adana, Mersin ve İskenderun’da, Türk bayrakları­yla süslü meydanlard­a coşkulu kalabalıkl­ara seslendi: Biz Cumhur İttifakı olarak pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız.
Erdoğan, Adana, Mersin ve İskenderun’da, Türk bayrakları­yla süslü meydanlard­a coşkulu kalabalıkl­ara seslendi: Biz Cumhur İttifakı olarak pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız.
 ??  ??
 ??  ?? Betül USTA
Betül USTA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye