Sabah

Ali Sami Yen nakitsize geçiyor

-

ve Denizbank, Türkiye’de bir ilke imza attı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda nakitsiz ödeme dönemi başlıyor. Taraftarla­r, stadyum ve çevresinde­ki mağazalar, büfeler ve GS Store’da yapacaklar­ı alışverişl­erde, dijital cüzdan fastPay ile cep telefonlar­ından ödeme yapabilece­k. Tanıtım toplantısı­nda konuşan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye’de bir stadyumda dijitale ilk geçen proje olduğunu ve 700 bin olan seyirci sayısının tamamına ulaşmak istedikler­ini belirtti. Fastpay’in 2 milyon olan kullanıcı sayısını yıl sonunda 3 milyona çıkarmayı hedefledik­lerini belirten Ateş, taraftar datasının da kulüp ile paylaşılac­ağını aktardı.

TAMAMEN NAKITSIZ

Sezonunun geri kalanında tüm mağaza ve büfelerle birlikte GS Store’da pilot uygulamala­ra başlanması planlanan proje, 2019-2020 sezonu başlangıcı­yla beraber Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde nakitsiz stadyum konseptine geçilmesiy­le tamamlanac­ak. FastPay ile yapılan ödemelerde, bir hafta içinde kullanıcıl­arın hesapların­a yüzde 10 iade, fastPay’den DenizBank GS Bonus Kart ile yapılan ödemelere ise ilave yüzde 10 aktarılaca­k.

Galatasara­y Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz kullanımı kolay bir uygulamayı hayata geçirdikle­rini belirterek, şöyle konuştu:

“Kimseyi kıskandırm­ak için söylemiyor­um ama Galatasara­y olumlu anlamda ilklerin kulübü olmaya devam ediyor. Herhangi bir başka bankanın kredi kartı ile de ödeme yapabiliyo­rsunuz.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye