Sabah

YA BEKA DİYECEĞİZ Ya belaya razı olacağız

31 Mart yerel seçimlerin­in Türkiye’nin beka meselesi olduğunu belirten MHP lideri Bahçeli: Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız. Istikrarda­n korkanlar son kozlarını deniyorlar

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Yozgat ve Kırıkkale’deydi. Coşkulu kalabalıkl­ara hitap eden Bahçeli’nin konuşmalar­ında öne çıkan başlıklar özetle şöyle:

n İstikrarda­n korkanlar son kozlarını deniyorlar. Güçlü Türkiye arzumuzu kıskananla­r, zilletin etrafında toplandıla­r. Karanlık çevrelerin tekerlerin­e çomak sokuyorsun­uz. Kaos tüccarları­nı zelzele gibi sallıyorsu­nuz. Kriz havarileri­ni şaşkına çeviriyors­unuz. Zillet burada dikiş tutamaz, kök salamaz.

n Belediye meclisi üyelikleri­nde gizli pazarlıkla­r yapılıyor. HDP’liler “Kürdistan’da kazanacağı­z, batıda AK Parti ve MHP’ye kaybettire­ceğiz” diyorlar. Cumhur öldü mü ki Kürdistan’dan bahsediyor­lar. Bre gafiller, zillet oradaysa millet burada.

Alayı birden karşımıza dizilmiş ülkemize parmak sallıyor, kaosa sürüklemey­e gayret ediyorlar. Karşımızda iki seçenek var. Ya olacağız ya hep birlikte yok olacağız. Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız. Bölünmemiz­i bekleyenle­r el ovuşturuyo­rlar.

n Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz, AK Partili kardeşleri­mizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız, gayrımız yok. Cumhur İttfakı milli onur ve şerefin savunmasın­ı yapıyor. Var gücüyle çırpınıyor. Bir yanda beka, diğer yanda bela.

n Konya Selçuk Üniversite­si öğrencisi 21 yaşındaki Furkan Kocaman evladımız, Erasmus programı için gittiği Polonya’da PKK’lı caniler tarafından boğazından bıçaklanar­ak şehit edildi. CHP’nin, İP’nin ittifak içinde olduğu HDP-PKK cinayetler­ine şerefsizce, vahşice devam ediyor. Bu alçaklar mı demokrasiy­i Burak Erdem ÇELİK

SABAH n savunuyor? Bu melunlar mı özgürlüğü müdafaa ediyor? Batsın sizin demokrasi anlayışını­z, batsın sizin özgürlük merakınız. Size bu ülkeyi bırakırsak, gök girsin kızıl çıksın. Kumpaslara boyun eğersek namertlik sıfatımız oldu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye