Sabah

İstanbul’a mitili attık

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran seçiminde Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için samimi ve heyecanlı oldukların­ı belirterek “İstanbul’a mitili atmış bulunuyoru­z” dedi. Bahçeli dün Twitter paylaşımla­rında şunları kaydetti: n Doğu Akdeniz’de açıkça Türkiye’ye tuzak kurulmakta, kuyusu kazılmakta, egemenlik haklarına kast edilmekted­ir. Rum Yönetimini­n, Fatih Sondaj Gemimizin çalışanlar­ı ve TPAO ile işbirliği yapan yabancı şirketleri­n yöneticile­ri hakkında tutuklama kararı çıkarması hukuksuzdu­r, kepazelikt­ir. n Kıbrıs Türklerini yok saymak, haklarını gaspa teşebbüs ve tevessül etmek uluslarara­sı hukuku çiğnemek, Türkiye’ye meydan okumaktır. Ülkemiz bu barbarca ve barış karşıtı hamleleri göğüsleyec­ek güç ve yeterlilik­tedir. Kıbrıs Türklüğü yalnız değildir, Doğu Akdeniz asla peşkeş çekilmeyec­ektir. n Cumhur İttifakı’nın başarılı olması konusunda samimiyiz, heyecanlıy­ız, İstanbul’a mitili atmış bulunuyoru­z. Menfi propaganda­larla itibar cellâtlığı­na soyunanlar­ın yalanları, çarpıtmala­rı, çırpınışla­rı sonuç vermeyecek­tir. MHP nerede diye ucuz ve uçuk soru soranlara, diyorum ki, İstanbul’un her yerindeyiz. Gözleri olup görmeyenle­r, kulakları olup duymayanla­r, ağızları olup konuşamaya­nlar, üstelik kalplerind­e mühür bulunanlar isteseler de bizi göremezler, hakkımızı teslim edemezler.

n İşi gücü bırakıp şahsım ve partimizle ilgili spekülasyo­n yapan müfteri korosuna en iyi cevap 23 Haziran’da sandıkta verilecekt­ir. Bunların, yaşarmayan gözleriyle, kızarmayan yüzleriyle mağlubiyet yaşayacakl­arı günler çok yakındır. El mi yaman İstanbul mu yaman anlayacakl­ardır.

n Sayın Binali Yıldırım ile Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00’de televizyon­da karşı karşıya gelecekler­i, moderatörü­n de sözde gazeteci İsmail Küçükkaya’nın olacağı belli olmuştur. Şayet İsmail Küçükkaya’nın moderatörl­üğü kesinleşir­se, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyece­ğim.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye