Sabah

Kontrolsüz çıkış 4 cana mal oldu

Balıkesir’de tur otobüsü ile kontrolsüz şekilde anayola çıkan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi yaralandı

-

Oğlunun başın dan ayrılmayan babaya çevre dekiler destek olmaya çalıştı.

TEM Otoyolu’nda İstanbul yönüne giden Cengiz Avşar’ın (41) kul landığı otomobil, Bolu’daki Köroğlu Park yakınların­da kontrol den çıkarak bariyerler­e çarptı. Hurdaya dönen otomobilde ki İnanç Avşar (7) öldü, Cengiz Avşar, eşi Sevda Avşar, kızları İrem Avşar (4), yakınları Naif Avşar ile oğulları İslam Avşar (5) ve Emir Nuh Avşar yaralandı. Sürücü Cengiz Avşar, ölen oğlu İnanç Avşar’ın başında göz yaşı döktü. Sürücü Avşar’ın kızı İrem Avşar da kaldırıldı­ğı has tanede öldü.

EDİRNE’NİN Meriç ilçesinde polis tarafından bir eve düzenlenen operasyond­a kaçak elektrikle üretilen “Bitcoin” düzeneği ele geçirildi. Polis, ihbar üzerine Meriç ilçesine bağlı Kavaklı köyünde A.Ö.’nün evine operasyon düzenledi. Aramada, evin yanındaki trafodan kaçak çekilen kablolarla “Bitcoin” üretimi yapılan dizüstü bilgisayar­a elektrik verildiği belirlendi. A.Ö., gözaltına alınırken, elektrik düzeneği, dizüstü bilgisayar ve bilgisayar parçaların­a el konuldu. A.Ö., emniyettek­i ifadesinde kaçak elektrik düzeneğini kuran ve ev sahibi olan akrabasını­n Bursa’nın Bandırma ilçesinde bulunan O.B. olduğunu iddia etti. O.B. hakkında kaçak elektrik kullanımı ile ilgili işlem yapıldı. A.Ö. ise ifadesinin ardından hakkında “5607 sayılı kaçakçılık­la mücadele kanununa muhalefet” suçundan işlem yapıldıkta­n sonra serbest bırakıldı.

müftülüğün organize ettiği Çanakkale Şehitliği Gezisi’ne katılanlar­ı taşıyan tur otobüsü, dün sabah Balıkesir’in Bandırma ilçesine ulaştı. Çanakkale’ye doğru devam eden otobüs, Bandırma’ya bağlı Edincik mahallesi yakınların­daki kavşakta, kontrolsüz olarak ana yola çıkan otomobile çarptı. Otomobilin de hurdaya döndüğü kazada adeta can pazarı yaşandı.

MÜ)TÜNÜN KIZI DA ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ve kurtarma ekipleri, yaralanan 45 kişiyi hastaneye kaldırdı. Ancak ağır yaralanan Adana Seyhan ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in kızı Sümeyra Güller, müezzin Ahmet Toprak ve Türkoğlu ilçesinde, İsmet A., kamyonete bindirmeye çalıştığı sırada huysuzlana­n ata elindeki sopayla vurmaya başladı. İsmet A.’nın ata sopayla defalarca vurarak uyguladığı işkence, bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Tepkiye yol açan görüntüler­i fark eden Martı Tabii Hayata ve Hayvanlara Işık Derneği Başkanı Çiğdem Şeker, durumu Doğa Koruma ve Milli Parkla Kahramanma­raş Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. Görüntüler inceleyen ekipler, görüntüler­deki kişinin İsmet A. olduğunu belirledi. İsmet

A.’ya 773 TL idari para cezası kesildi. yardımcı şoför Temel Gökçe ile Kur’an kursu öğreticisi Hülya Seyhan doktorları­n tüm çabalarına rağmen kurtarılam­ayarak yaşamını yitirdi. 45 yaralının tedavisi ise devam ediyor.

UŞAK’TA DA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Kütahya’dan Uşak’a giden Osman Ünal’ın (58) kullandığı korsan taksi, Çınarcık köyü yakınların­da kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Dağıstan Gölcek’in (41) kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı. Havva Kart (57) ve Mahmut Karakoyun’un (58) öldüğü kazada, 5 kişi de yaralandı. Muğla’nın Fethiye ilçesinde, yolun karşısına geçerken motosiklet­in çarptığı İngiliz uyruklu John Gerard Thompson (55), öldü. Kazada iki kişi de yaralandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye