Sabah

3 CINAYET 3 INTIHAR

İstanbul’da 3 kadın eşi, nişanlısı ve sevgilisi tarafından öldürüldü. Cinayetler­i işleyen 3 erkek de intihar etti. Zanlılarda­n ikisi hayatını kaybederke­n biri de hastanede tedavi altına alındı

- Yunus Emre Kavak / SABAH

İstanbul’da bir evden gelen kötü kokulardan üzerine daireye giren polis Firdevs S. ile Yalçın K.’nın cesedini buldu. Pendik Harmandere Mahallesi’ndeki lüks bir sitedeki daireden gelen kötü kokular üzerine bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri arkadan kilitli kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Evde araştırma yapan polis, Firdevs S. ve Yalçın K.’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Silahla vuruldukla­rı belirlenen çiftin cesetlerin­de yapılan ilk incelemele­rde Yalçın K.’nın Firdevs S.’yi vurduktan sonra intihar ettiği belirlendi.

Başakşehir’de ise karısını bıçaklayar­ak öldüren bir kişi, intihara teşebbüs etti.

Olay, dün 13.00 sıralarınd­a içerisinde çok sayıda villanın da bulunduğu bir sitede meydana geldi. İddiaya göre Naci ve Derya Yörükoğlu bir süredir evlilikler­inde sorunlar yaşıyordu. Öfkeli koca Naci Yörükoğlu dün eşini

bıçaklayar­ak öldürdü. Polisi arayarak eşini öldürdüğün­ü söyleyen koca ardından ilaç içerek intihar girişimind­e bulundu.

Polis, itfaiye ekiplerini­n yardımıyla kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler, Derya Yörükoğlu’nun cesediyle karşılarke­n, Naci Yörükoğlu’nu baygın halde buldu. Sağlık ekipleri Naci Yörükoğlu’nun ilaç içerek intihar girişimind­e bulunduğun­u belirledi. Hastaneye götürülen Naci Yörükoğlu’nun hayati tehlikesin­in sürdüğü bildirildi.

AYRILDIĞI NIŞANLISIN­I VURDU

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde de bir kişi ayrıldığı nişanlısın­ı öldürdükte­n sonra intihar etti. Adatepe Mahallesi’nde askerden yeni geldiği öğrenilen Sefa G. (22) ailesinin tarlada olduğu sırada eski nişanlısı Dilek Öksüzoğlu’nun (20) evine gitti. Bir süre önce ayrıldıkla­rı öğrenilen ikili arasında yaşanan tartışmanı­n ardından Sefa G., Dilek Öksüzoğlu’nu tabancayla vurarak öldürdü. Sefa G. daha sonra ise intihar etti.

 ??  ?? Başakşehir’de eşini bıçakla öldüren Naci Yörükoğlu ilaç içerek canına kıymak istedi.
Başakşehir’de eşini bıçakla öldüren Naci Yörükoğlu ilaç içerek canına kıymak istedi.
 ??  ?? Pendik’te, Yal çın K. sevgilisi Fir devs S.’yi silahla vurduktan sonra intihar etti. Yalçın K.’nın binaya girişi kameralarc­a kay dedildi.
Pendik’te, Yal çın K. sevgilisi Fir devs S.’yi silahla vurduktan sonra intihar etti. Yalçın K.’nın binaya girişi kameralarc­a kay dedildi.
 ??  ??
 ??  ?? Sefa G.
Sefa G.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye