Sabah

13 NUMARALI DEHŞET EVI

Ordu ve Samsun’da çoğunluğu yaşlı 12 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun (44) evini SABAH buldu. Çayıroğlu, 13 numaralı evine ve ahırına bile kamera sistemi kurmuştu

- (diW|r: 6emD (N*(= Tasarım: Mehmet YAMANDAĞ

Ordu’da, Mehmet Ali Çayıroğlu (44) 1 yıl önce gasptan tutuklanmı­ş ve 12 kişiyi öldürdüğü iddia edilmişti. Çayıroğlu’nun Akkuş ilçesine bağlı Karaçal Mahallesi’nde kiraladığı evini ve kurbanları­ndan gasp ettiği hayvanları sakladığı iddia edilen ahırı SABAH buldu. Evin kapı numarasını­n ise uğursuz sayılan 13 olması ise ilginç bir tesadüf oluşturdu. Seri katil olduğu iddia edilen Çayıroğlu’nun komşuları yaşadıklar­ı korkuyu anlattı. Emine Işık (60), “Evi cezaevinde tanıştığı Mehmet Görmüş’ten kiraladığı­nı ve besicilik yapacağını söylemiş. Evin sahibi cezaevinde olduğu için bir şeyden haberi olmadı. Evin hemen yan tarafında da iş makineleri­yle alanı açtırmıştı. Bazen başka yerlere gider, bir hafta sonra dönerdi. Farklı yerlerde cinayetler işlediğini öğrenince çok korktuk. Geceleri evlerimizd­en çıkamaz olduk” dedi.

Turan Aydın(55) ise “Mehmet Ali Çayıroğlu bizimle pek iletişim kurmazdı. Bazen evin önünde askeri kıyafetle görürdük. Evinin dört bir yanına kamera sistemi kurması ise çok manidar. Buralarda hırsızlık veya başka bir olay yaşanmadığ­ı için, kamera evine kamera sistemi kurmasına anlam verememişt­ik. Hayvanları için çoban aradığını duyduk fakat onu kimse tanımadığı­nı için çalışmak istemedi. Mahallemiz­de bir seri katilin yaşadığını öğrenince tedirgin olduk. Tutuklanma­sı halkı biraz rahatlattı” dedi. Ordu’nun Akkuş ilçesinden Samsun’a taşınarak şarküteri dükkanı açan ve çok sayıda suçtan sabıkası olan Mehmet Ali Çayıroğlu gasp iddiasıyla tutuklanmı­ştı. Çayıroğlu hakkında hem gasp hem de 12 kişiyi yangın çıkararak ve zehirleyer­ek öldürdüğü iddiasıyla soruşturma yürütülüyo­r.

 ??  ?? Mehmet Ali Çayıroğlu
Mehmet Ali Çayıroğlu
 ??  ??
 ??  ?? Emine Işık
Emine Işık
 ??  ?? Ö]Jür ÖZDEMİR
TRABZON
Ö]Jür ÖZDEMİR TRABZON

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye