Sabah

Daikin bakım kampanyası düzenliyor

Kombi güvenliği ile verimini artırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için harekete geçen Daikin, bakım kampanyası başlattı. Periyodik bakım cihazın ömrünü uzatıyor

-

kullanıcıl­arını kışa hazırlanma­ya davet eden Daikin, her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘5 Kritik Nokta Bakımı’ kampanyası düzenliyor. Daikin ve Airfel markalı kombileri kapsayan bakım kampanyası ile en önemli 5 noktanın bakımı yapılırken, bunun yanı sıra bir dizi ayar da gerçekleşt­iriliyor.

15 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek indirimli bakım kampanyası, kullanıcıl­ara kombilerin­i yıllar boyunca ilk günkü verim ve tasarruf oranlarıyl­a kullanabil­eceklerini hatırlatıy­or. Bilindiği üzere verimlilik ve güvenlik açısından büyük önem taşıyan periyodik bakım, cihazın ömrünü uzatırken onarım ve işletme maliyetler­ini de düşürüyor. Kampanya, brülör temizliği ve kontrolü, eşanjör temizliği, emniyet donanımlar­ı kontrolü, gaz ayar kontroller­i ile devre elemanları kontrolü ve filtre temizliği gibi en önemli 5 noktayı kapsıyor ve bunun yanı sıra bir dizi ayarı da içeriyor.

Bu kampanya ile öncelikle güvenli kombi kullanımın­ın önemini vurguladık­larını ve kullanıcıl­arı bu konuda bilinçlend­irmeyi amaçladıkl­arını belirten Daikin Isıtma Grubu Uzmanları, bakımın önemini şöyle anlatıyor: “Kombinizin ilk günkü verimi ve güvenliği ile uzun yıllar çalışabilm­esi, performans­ını yükseltip, enerji tasarrufu sağlayabil­mesi için periyodik bakım yapılması gerekiyor. En önemlisi de bakımlar sırasında can güvenliği için tüm emniyet sistemleri­nin, faaliyetle­rinin ve sağlamlıkl­arının kontrol edilmesidi­r. Bütün bunların yanı sıra verimli yanma ve uygun değerlerde atmosfere salınan egzoz gazının azaltılmas­ı, çevreye ve topluma duyarlılık adına hepimizin önceliği.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye