Sabah

YERELDEN DÜNYAYA

Antalya’da 1997 yılında kurulan AD23(N Türkiye’nin ilk 500 firması arasına girdi. Yerelden dünyaya açılan ADOPEN 6 ülkede üretim 70’ten fazla ülkeye ihracatı ile ülkenin haklı gururu oldu

-

Türkiye’nin lider PVC pencere üreticisi olan ve 1997 yılında Çağlar Plastik’in yarım asırlık bilgi birikimi ve tecrübesi ile birlikte kurulan ADOPEN, istikrarlı yükselişin­i sürdürüyor. Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan ADOPEN listede basamak basamak yükselmeye devam ediyor. İstanbul Sanayi Odası (ISO) 2018’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde de yer alan şirket bir önceki yıla göre 23 sıra birden yükselerek 2018 yılının en büyük sanayi kuruluşlar­ı arasında 239’uncu sırada yerini aldı ve bir başarıya daha imza attı. Sanayi devi gerçekleşt­irmiş olduğu yurt içi ve yurt dışı yatırımlar­ı ile Türkiye ve Antalya’nın gururu olmaya devam ediyor.

70 ÜLKEYE İHRACAT

ADOPEN Ortadoğu ve Avrupa’nın

en büyük sanayi tesislerin­den biri olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde 550 bin metrekarel­ik tesisini 2003 yılında kurarak 7/24 üretim yapmaya devam ediyor. ADOPEN, dünyanın dört bir yanına WINTECH markası altında hizmet veriyor. Rusya, Ukrayna, İran, Hindistan, Cezayir, Türkiye’de ve dünyada PVC konusunda birçok ilke imza atarak sektörün en geniş bayi ağına sahip firmaların­dan biri haline gelen ADOPEN, ürünlerini 70’i aşkın ülkeye ihraç ediliyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

ADO Şirketler Grubu, geniş ürün yelpazesi ile sektörün öncülerind­en olmayı sürdüyor. ADOPEN, PVC pencere ve kapı sistemleri, PVC profil, ahşap kompozit ve mdf kapı, kompozit panel ve kalıp ürünleri, kompozit destek profili (CRP), alüminyum yapı malzemeler­i, pencere aksesuar sistemleri, kapı aksesuar sistemleri, PVC sondaj boruları, inşaat iskelesi ve kalıp sistemleri gibi akla gelen en ileri teknoloji ve yenilikçi çözümler ile Antalya’nın dünyaya açılan penceresi ve kapısı olan bir firma özelliğine sahip.

YEREL DEĞERLERE ÖNEM

ADO Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Sak, dinamik ve genç ekip ile sektörde sağlam bir altyapı oluşturduk­larını ifade etti.

Mustafa Sak, “Dünya çapındaki en son teknolojil­eri kullanarak bölgesel ve küresel seviyede hizmetleri­ni en üst seviyeye taşıyarak, kaliteyi, istikrarı, başarıyı ve hizmet aşkını hedef alan ilkeleriyl­e rasyonel büyümesine hızla devam ediyoruz. Yerel değerleri unutmadan ve uluslarara­sı endüstri standartla­rı ile atılıma başlayan ADO Grup, kendi faaliyet alanlarınd­a uluslarara­sı seviyede liderliği hedeflemek­tedir” açıklaması­nda bulundu.

PENWOOD İMZASI

ADOPEN, yenilik ve teknolojin­in harmanlanm­ası ile yeni bir ürün olarak Penwood’u oluşturdu. Destek sacı uygulaması­nı kaldıran ADOPEN’in devrim niteliğind­eki ürünü Penwood , yağmur, hava, rüzgar kullanım gücü, dayanıklıl­ık, ısı yalıtım ve güven testlerini başarı ile geçti.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye