Sabah

EKONOMIDE YEŞIL ÇEVREYE KATKIDA BULUNUYORU­Z

-

2023 Zirvesi’ne Hazine ve Maliye Baka nı Berat Albayrak’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ticaret Bakanı Ruhsar Pek can ile iş dünyası ve ekonomi bürokrasis­inden çok sayıda kişi katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenli­oğlu, Türkiye Var lık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, Borsa İstan bul Genel Müdürü Hakan Atilla, Cumhurbaşk­anlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Baş kanı Dr. Serkan Yüksel, TMSF Başkan Yardımcı sı İsmail Güler, Türkiye Bankalar Birliği Başkanve kili Ümit Leblebici, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Aynur Eke, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Çalık Holding Yönetim Kurulu Baş kanı Ahmet Çalık, Akfen Holding Yönetim Kuru lu Başkanı Hamdi Akın, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Erci yes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, TİM Başkan Vekili İbrahim Pektaş, Vestel Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Volkan Kara çalı, Kardemir Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan, Kardemir CFO’su Furkan Ünal, BMC Kara Araçla rı Genel Müdürü Bülent Santırcıoğ­lu, Intercity’nin sahibi Vural Ak, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başka nı Altan Elmas, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başka nı Ziya Yılmaz, Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yar dımcısı Neşecan Çekici, IGA CEO Danışmanı Melih Mengü ile çok sayıda iş adamı katıldı.

 ??  ?? SABAH’IN okan.muderrisoJ­lu#sabah.com.tr
Dünyada da bir değişim yaşandığın­ı, Türkiye’nin küresel dönüşüm rüzgârı nın, Batı’dan Doğu’ya kayan sürecin tam merkezinde yer aldığını hatırlatan Albay rak, “Bu nedenle 6 yıl Türkiye için büyük yarış öncesi büyük bir testti. Rekabet ortamı na hazırlıklı girmesine vesile oldu” dedi.
TÜRKİYE
SABAH’IN okan.muderrisoJ­lu#sabah.com.tr Dünyada da bir değişim yaşandığın­ı, Türkiye’nin küresel dönüşüm rüzgârı nın, Batı’dan Doğu’ya kayan sürecin tam merkezinde yer aldığını hatırlatan Albay rak, “Bu nedenle 6 yıl Türkiye için büyük yarış öncesi büyük bir testti. Rekabet ortamı na hazırlıklı girmesine vesile oldu” dedi. TÜRKİYE

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye