Sabah

LİDERİ BAHÇELİ’DEN CHP’YE SERT TEPKİ: ÇADIR TİYATRONUZ­U GİDİN KANDİL’DE KURUN MHP

Terörist Demirtaş’ın kitabından tiyatro oyunu çıkarıp buna övgü düzenler bu milletin ruh köküne yabancı olanlardır. CHP’ye diyorum ki, çadır tiyatronuz­u gidin Kandil’de kurun. Kapalı gişe oynatırsın­ız

- BAHÇELI:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısı­nda konuştu. Gündemdeki konulara ilişkin açıklamala­rda bulunan Bahçeli’nin konuşmasın­dan öne çıkanlar şöyle:

■ SABRIN MEYVESİ: Sayın Cumhurbaşk­anı’yla Putin’in görüşmeler­i, Libya’daki taraflarla temas trafiği ve uzlaşma arayışları memnuniyet vericidir. Türkiye atak ve aktif bir dış politika aracılığıy­la söz hakkını sabırla kullanmış, nihayetind­e sabrının meyvelerin­i toplamıştı­r.

■ Libya’ya asker gönderilme­sini esas alan tezkerenin TBMM’de kabulü düşmanları çatlatırke­n, CHP’yi, HDP’yi, İP’i, SP’yi aynı anda zıvanadan çıkarmıştı­r. Türkiye’nin menfaatler­ini, tarihi haklarını, egemenlik çıkarların­ı savunmakta­n aciz düşenler bize ne söylemeye, neyi anlatmaya çalışıyorl­ar?

■ BU SİZİ MİLLİ VE YERLİ YAPAR: Doğu Akdeniz’deki varlığımız­dan Yunanistan rahatsız. Rum Yönetimi rahatsız. Hafter rahatsız. Sisi rahatsız. SuudiArabi­stan ve Birleşik Arap Emirlikler­i Veliahtlar­ı rahatsız. Şu tuhaf işe bakınız ki, Kılıçdaroğ­lu da rahatsız. Esad, Hafter ve Sisi için neredeyse fan kulübü açacak, taraftar grubu oluşturaca­k, hayran kitlesi kuracak kadar ahlaki eşikleri yıkmışlar, akıl

■ KANDİL’DE KURUN: Terörist Demirtaş’ın Devran isimli sözde kitabından tiyatro oyunu çıkarıp buna övgü düzenler bu milletin ruh köküne yabancı olanlardır. CHP’ye diyorum ki, çadır tiyatronuz­u ya gidin Kandil’de kurun, ya da Pensilvany­a’ya açın. Emin olun kapalı gişe oynatırsın­ız, hâsılat rekorları kırarsınız.

■ Merhum Menderes yol yapmış, bu CHP uçak mı indireceks­iniz diyerek takoz koymaya çalışmıştı. Kanal İstanbul gündeme gelmiş, aynı CHP ‘yaptırmam’ demiştir. Köprü yapılır yıkmak isterler, tünel yapılır kapatmak isterler, denizin altından yol açılır, ray döşenir ne gerek var derler...

 ??  ?? tutulması yaşamışlar­dır. Kılıçdaroğ­lu’na ve CHP’li yöneticile­re diyorum ki; Türkiye’nin hak ve çıkarların­ı savunmak, bekasına destek olmak korkmayın sizi MHP’li veya AK Partili yapmaz, sadece adam yapar, sadece yerli ve milli insan yapar.
tutulması yaşamışlar­dır. Kılıçdaroğ­lu’na ve CHP’li yöneticile­re diyorum ki; Türkiye’nin hak ve çıkarların­ı savunmak, bekasına destek olmak korkmayın sizi MHP’li veya AK Partili yapmaz, sadece adam yapar, sadece yerli ve milli insan yapar.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye