Sabah

BU SONUCUN TELAFISI VAR

-

için soğuk hava, yüksek rakım, oyuncuları­n sakatlanma­mak için kendini koruması, ‘İşi İstanbul’da bitiririz’ düşüncesi gibi birçok mazeret üretilebi lir. HAKIKATEN SON DöNEMDE BEşIKTAş YöNETIMIYL­E, TAKıMıYLA, CAMIASıYLA NE KADAR çOK SıK MAZERET üRETMEYE BAşLADı. Beşiktaş’ın en temel sorunu yete nek ortalaması­nın düştüğüdür. Hep yana ve paslaşarak oynayan oyuncular. Bir tane rakibi kendi başına çalım atarak eksiltecek futbolcu yok. Ya korkuyorla­r ya da yapa mıyorlar. Al gülüm ver gülüm. Beşiktaş’ta rakibi eksiltip hataya zorlayacak oyuncu yok. Rebecho’yu sağ bek, Caner’i sol bek yapsan da değişmiyor. Beşiktaş’ın golcü sü bir var bir yok! Bu maçta yoktu. 2LA YıN öZETI şU: BEşIKTAş şAMPIYONLU­K YARışıNıN IçINDE OLMAK ISTIYORSA BIR GOLCüYE VE DE 40 BIN EURO’YA ADAM EKSILTEBIL­ECEK GUILHERME’YI ALABILIR DI. Ancak ben Çebi’nin transfer yapmak için bırakın şartları zorlamayı sürekli topu başka yerlere attığını görüyorum. Kendi içinde tutarlı olabilir. “Bittik, ödeyemiyo rum, döneniyoru­m ne transferi?”diyebilir. Ama bunu Beşiktaş camiasına çıkıp net anlatmalıd­ır. KARTLARı AçıK OYNAMALıDı­R. Taraftarın gönlü maçtan, takımdan, yöne timden soğursa ısıtması zor olur.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “8 dereceden gelip -8 sekiz derecede oynamak hiç kolay bir şey değil. Zemin yer yer buz tutmuştu. Önemli eksiklerim­iz vardı. Tüm bu olumsuz koşullara rağmen iyi mücadele ettik. Yenildik ama rövanşta gerekli sonucu alacağımız­a inanıyorum. Artık bu karşılaşma­yı unutup, ligde Sivasspor’la yapacağımı­z mücadeleye odaklanaca­ğız. Hedefimiz iki kulvarda da mutlu sona ulaşmak. Bunu başarabile­cek kadroya ve özgüvene sahibiz.”

 ??  ?? Beşiktaş’ta Erzurum’a tedavileri­ne devam edilen Ljajic ve Lens’in yanı sıra ağrıları olan Burak, Gökhan Gönül ve Atiba getirilmed­i. Henüz tam hazır olmayan Douglas ve Gökhan Gönül’ün yokluğunda asıl mevkii sol bek olan Pedro Rebocho sağ bekte görev yaptı.
Futbolseve­rler; karşılaşma­yı A Spor farkıyla, canlı, şifresiz ve HD kalitesind­e izledi.
TD: Erkan Sözeri
Kayacan Erdoğan Merthan Açıl
TD: Abdullah Avcı
Loris Karius Rebocho Victor Ruiz Domagoj Vida Caner Erkin Necip Uysal Mohamed Elneny Abdoulay Diaby
N’Koudou, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Erzurumspo­r savunmasın­ın son adamı Osman Çelik’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Koray Gençerler, penaltı kararı verirken Osman’a sarı kart gösterdi. Beşiktaşlı futbolcula­r ise Erzurumspo­rlu oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğin­i belirterek karara itiraz ettiler. Hakem Gençerler’e sosyal medyada da büyük tepki vardı.
Maçın rövanşı 22 Ocak tarihinde Vodafone Park’ta oynanacak. Beşiktaş’ın çeyrek finale adını yazdırabil­mesi için 1-0’lık galibiyet yetecek. 3-2’lik skorda karşılaşma uzatmaya, gerekirse penaltı atışlarına gidecek. 4-3, 5-4 gibi tek farklı ve çok gollü Beşiktaş galibiyetl­erinde ise tur atlayan taraf Dadaşlar olacak.
Beşiktaş’ı maçın son anlarında bulduğu golle deviren Erzurum’da büyük sevinç vardı.
Beşiktaş’ta Erzurum’a tedavileri­ne devam edilen Ljajic ve Lens’in yanı sıra ağrıları olan Burak, Gökhan Gönül ve Atiba getirilmed­i. Henüz tam hazır olmayan Douglas ve Gökhan Gönül’ün yokluğunda asıl mevkii sol bek olan Pedro Rebocho sağ bekte görev yaptı. Futbolseve­rler; karşılaşma­yı A Spor farkıyla, canlı, şifresiz ve HD kalitesind­e izledi. TD: Erkan Sözeri Kayacan Erdoğan Merthan Açıl TD: Abdullah Avcı Loris Karius Rebocho Victor Ruiz Domagoj Vida Caner Erkin Necip Uysal Mohamed Elneny Abdoulay Diaby N’Koudou, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Erzurumspo­r savunmasın­ın son adamı Osman Çelik’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Koray Gençerler, penaltı kararı verirken Osman’a sarı kart gösterdi. Beşiktaşlı futbolcula­r ise Erzurumspo­rlu oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğin­i belirterek karara itiraz ettiler. Hakem Gençerler’e sosyal medyada da büyük tepki vardı. Maçın rövanşı 22 Ocak tarihinde Vodafone Park’ta oynanacak. Beşiktaş’ın çeyrek finale adını yazdırabil­mesi için 1-0’lık galibiyet yetecek. 3-2’lik skorda karşılaşma uzatmaya, gerekirse penaltı atışlarına gidecek. 4-3, 5-4 gibi tek farklı ve çok gollü Beşiktaş galibiyetl­erinde ise tur atlayan taraf Dadaşlar olacak. Beşiktaş’ı maçın son anlarında bulduğu golle deviren Erzurum’da büyük sevinç vardı.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye