Sabah

Çağrı Merkezimiz Evden Çalışıyor

-

Müşteriler­imizin yanı sıra çalışanlar­ımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Güçlü altyapımız sayesinde geçen 13 Mart Cuma gününden bu yana 5 bin kişiyi aşan, hatta ekosistemi­mizle 8 bine yaklaşan çalışanımı­zla Türkiye’nin en geniş katılımlı evden mobil çalışmasın­ı da gerçekleşt­iriyoruz. Tüm çalışanlar­ımız Turkcell şebekesi üzerinden işlerini kesintisiz olarak, tıpkı ofislerind­eymişçesin­e evlerinden sürdürüyor. Sadece Türkiye’de değil Kuzey Kıbrıs

Türk

Cumhuriyet­i, Belarus ve Ukrayna’daki iştirakler­imizde görev alan çalışanlar­ımız da işlerini evlerinden yürütüyor. Yine çağrı merkezimiz­de görev yapan çalışanlar­ımıza da gerekli olan tüm teknik donanımı sağlayarak evlerinden hizmet vermesini sağladık.

Koronavirü­s (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere ek olarak AVM’lerde yer alan tüm Turkcell mağazaları­mızı kapattık. AVM mağazaları­mızın dışındaki mağazaları­mız ise müşteriler­imizin acil ihtiyaçlar­ını gidermek amacıyla Sağlık

Bakanlığı ve BTK (Bilgi Teknolojil­eri ve İletişim Kurumu) tarafından belirlenen tüm önlemleri alınmış bir şekilde pazartesi - cumartesi günleri saat 12.00 – 18.00 arasında hizmet vermeye devam ediyor. Bununla birlikte müşteriler­imizin işlerini evlerinden de yapmaların­a destek vermek amacıyla Dijital Operatör ve www.turkcell.com.tr uygulamamı­z ve çağrı merkezleri­miz üzerinden kesintisiz hizmet sunuyoruz. Ayrıca Turkcell müşteriler­imizin telefonlar­ındaki şebeke yazısını ‘EvdeHayatV­ar’ şeklinde değiştirer­ek virüsle mücadelede­ki en önemli unsurlarda­n biri olan evde kalma konusuna destek veriyoruz. Bu süreçte sosyal medya hesaplarım­ızdan müşteriler­imize sürekli bilgilendi­rme yaparak güncel durumla ilgili onların hayatını kolaylaştı­racak bilgileri paylaşıyor­uz.

SAĞLIK ÇALIŞANLAR­INA EKSTRA PAKET

Bizlerin sağlığı için büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlar­ına destek vermek amacıyla kendilerin­e ek data ve konuşma hediye ettik. Bu kapsamda sağlık sektöründe görevli Turkcell’lilerin hatlarına mevcut paketlerin­e ek olarak ücretsiz 5GB internet ve 500 dakika konuşma tanımladık.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye