Sabah

Muslera, beklenende­n daha kısa bir sürede yeşil sahalara dönmenin hesapların­ı yapıyor KASIM PROJESİ!

6 ay sonra oynayabile­cek duruma geleceği açıklanan Uruguaylı eldivenin, bu süreci 4 aya çekmeyi ve kasım ayının başında kaleyi devralmayı planladığı öğrenildi

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

G.Saray’ın Rize ile oynadığı maçta sağ ayağına aldığı darbe sonucu tibia ve fibula kemiklerin­de kırık tespit edilen Fernando Muslera’nın iyileşme sürecinin 6 ay olması bekleniyor. Ancak Uruguaylı eldivenin daha önce idmanlara başlamayı ve Kasım ayında kaleyi devralmayı planladığı öğrenildi.

G.Saraylı kurmaylar, Luyindama’daki hatayı yapmayacak ve Muslera’nın Kasım ayında dönme ihtimaline karşılık sezonun ilk yarısında sözleşmesi­ni askıya almayacak.

seyircisiz olarak geri dönmesiyle birlikte karton taraftar lar statlarda yerlerini alırken Leeds United, bir teröristi tribünleri­ne taşıyarak İngiltere’yi ayağa kaldır dı. Ellen Road Stadı’ndaki kar ton taraftarla­r arasına konu lan Usame bin Ladin fotoğrafı Fulham maçı sırasında fark edilince ortalık karıştı. .ulüp

Lig ve Avrupa’nın 5 büyük liginde şu an itibariyle iç sahada en uzun süredir yenil meyen takım olan Liverpool, 56 maçla zirvede yer alıyor. Süper Lig’den ise bu istatistik­te lider Medipol Başakşehir ve 3’üncü sıradaki Demir Grup

oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonu ile geri döndü. Turnuva, aynı zamanda Türkiye’nin sosyal mesafe kural larına uygun düzenlenec­ek ilk e spor organizasy­onu olarak da kayıtlara geçecek. İlk üç çev rim içi elemenin gerçekleşt­i rildiği Red Bull M.E.O’da çev rim içi elemelerin sonuncusu 27 Haziran’da... Elemelerde başa rılı olan takımlar 30 Haziran’da yarı finalde mücadele ede cek. 4 Temmuz’daki son eleme skandal için özür açıklaması yapar ken bunun bir çalışan hatası oldu ğunu savundu. Fotoğrafı Bin Ladin ile yan yana konulan taraf tar ise “Teşekkürle­r Leeds, kanlı bir terörist ile yan yana yım” diye kulübüne sitem etti. Leeds United taraftarla­rı 18 Euro ödeyerek fotoğrafla­rını tribüne koydurabil­iyor.

Sivasspor da var… İç sahada tam 16 maçtır yenilmeyen Yiğido; Liverpool, Juventus, Barcelona ve Valencia’nın ardından geliyor. Son yenilgisin­i sezon başında son dakika golüyle Fenerbahçe’den alan Medipol Başakşehir ise 13 maçlık seri yakalamayı başardı. ise Türkiye’de bir ilke imza ata rak İstanbul Boğazı’nın ortasında 64 kişiyi feribotta kendi arabaları nın içinde karşı karşıya getirecek.

 ??  ?? Muslera, bu sezon
26 lig maçında 19 gol yer ken, 13 kar
şılaşma da kalesini rakip forvet
lere kapa dı. G.Saray, onun olmadığı ve 1 numarada Okan’ın görev yaptığı toplam
3 maçta ise 8 puan kaybetti.
Muslera, bu sezon 26 lig maçında 19 gol yer ken, 13 kar şılaşma da kalesini rakip forvet lere kapa dı. G.Saray, onun olmadığı ve 1 numarada Okan’ın görev yaptığı toplam 3 maçta ise 8 puan kaybetti.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye