Sabah

ÖĞRENCİLER­İ SINAVA POLİS EKİPLERİ YETİŞTİRDİ

Çocukları ile birlikte sınava girdiler

-

Kurumları Sınavı’na (YKS) geç kalmak üzere olan öğrencilme­rin imdadına polis yetişti.

Eskişehir’de 155 Polis İmdat Hattını arayan 5 öğrenci 75. Yıl Mahallesi’ndeki Hüseyin Erçelebi Anadolu Lisesi’nde sınava yetişmek için yardım istedi. Öğrenciler bekledikle­ri duraktan alınarak polis aracıyla okula götürüldü.

Kocaeli Karamürsel ilçesinde sınava geç kalmak üzere olan 2 öğrenciyi fark eden polis ekipleri, hemen öğrenciler­in

Kurumları Sınavı’nda (YKS) bazı babalar çocukları ile birlikte sınav heyecanı yaşadı. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iş adamı 58 yaşındaki Metin Yükseloğlu, 18 yaşındaki oğlu Eren ile birlikte YKS’nin ilk oturumu olan TYT’ye girdi. Metin Yükseloğlu, oğlu ile birlikte sınav heyecanı yaşayacakl­arını söyledi. Eren Yükseloğlu ise, “Babamla birlikte yardımına koşup sınava yetiştirdi.

Trabzon’da Furkan Boran adlı öğrenciyi trafik polisleri sınava gireceği Yomra Fen Lisesi’ne götürdü. Boran, polis ekiplerine teşekkür edip sınava girdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da YKS’ye geç kalan öğrenciler­i sınava gireceği okullara yetiştiren polislere Twitter’dan yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Rıdvan UYSAL -Özgür ÖZDEMİR - Abbas ÇAKAR / sınava gireceğiz, heyecanlıy­ız. Garip bir durum” dedi. Elazığ’da ise 41 yaşındaki Zülfü Kantarcıoğ­lu, 19 yaşındaki kızı Sana Nur ile birlikte sınav heyecanı yaşadı. Kızıyla birlikte YKS sınavına giren Zülfü Kantarcıoğ­lu, “Benim hedefim yok ama kızım için uğraşıyoru­m. Bana bakarak daha yükseklere çıkmasını istiyorum” dedi. Sena Nur Kantarcıoğ­lu ise “Babamla her zaman gurur duydum her zaman da benim yanımda oldu” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? Yerde acı icinde kıvranan babanın oğlunu sınava yolcu etmesi görenleri duygulandı­rdı.
Yerde acı icinde kıvranan babanın oğlunu sınava yolcu etmesi görenleri duygulandı­rdı.
 ??  ?? Furkan Boran’ı okula polisler götürdü.
Furkan Boran’ı okula polisler götürdü.
 ??  ?? Zülfü Kantarcıoğ­lu ve kızı Sana Nur Kantarcıoğ­lu.
Zülfü Kantarcıoğ­lu ve kızı Sana Nur Kantarcıoğ­lu.
 ??  ?? Metin Yükseloğlu ve oğlu Eren Yükseloğlu.
Metin Yükseloğlu ve oğlu Eren Yükseloğlu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye