Sabah

G.SARAY’IN ONUR MAÇI!

Ligin son şampiyonu Galatasara­y’dır. Bu özellik bile oyuncuları­n sorumluluk almaları için yeterlidir

-

G.Saray’ın Başakşehir’e kolay teslim olacağını asla düşünmüyor­um. Çünkü Fatih Terim ve sahadaki birçok oyuncu son iki yılda şampiyonlu­k yaşadılar, büyük maçlarda nasıl oynamaları gerektiğin­i çok iyi biliyorlar. Rize’de ve G.Antep maçında G.Saray’a resmen hakemler operasyon yaptı.

ADAM GİBİ YÖNETİRSE

G.Saray son iki yılda geriden gelip şampiyon oldu. Bunu en iyi Göksel Gümüşdağ bilir. Geriden gelip şampiyon olacak performans­ı G.Saray gösterirdi ama TFF ve MHK’deki gizli eller işi garantiye almak için G.Saray’ın önünü kestiler. Eğer Ali Palabıyık -kendisine güvenmiyor­um- ama eğer vicdanına dayanıp adam gibi maç yönetirse G.Saray-Başakşehir çatır çatır bir mücadele olacaktır.

ALMAN

ABDULLAH Avcı dönemi dahil Başakşehir, en başarılı sezonunu Okan Buruk ile birlikte yaşı yor. Başakşehir sadece ligde şampiyonlu­ğu kova lamıyor Avrupa’da da önemli başarılara imza atı yor. Bu değişimin temelinde Okan Buruk var.

G.Saray ekolünde yeşeren ve büyüyen Okan, kendi futbol yetenekler­i1ni de G.Saray yetene ği ile birleştiri­p Başakşehir’de farklılık yaratıyor. Süper Lig’de Başakşehir dışında çift santrfor ile oynayan başka takım yok. Ancak Başakşehir’in

FATİH

G.Saraylı oyuncular Avrupa hedefinden uzaklaş mak istemiyors­a, bu maçı kendileri adına onur mücadelesi haline getirebili­rler. bu başarıları­na rağmen hakem olaylarınd­an çok fazla etkilenmed­iğini de vurgulamak isterim. Başakşehir, kompakt futbolu mükemmel uygu larken zengin hücum hattı ile de rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanmıyo­r.

 ??  ?? G.Saray’da Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli ve Ömer Bayram, kart görmeleri halinde gelecek haftaki Trabzonspo­r maçında forma giyemeyece­k.
Sezon başında sıtma hastalığın­a yakalanan ve 9 maç oynayan Onyukuru, tek golünü F.Bahçe’ye
karşı attı.
Terim’in bir sözü vardır: “G.Saray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir!” Sezon başında 28 kişilik kadro oluşturulu­yorsa bunun anlamı her oyuncu G.Saray’a hizmet edecek kalitededi­r. Ayrıca Başakşehir’in favori gösterilme­si, farklı galip geleceği algısı bence G.Saraylı oyunculard­a ciddi hırs ve motivasyon yaratacakt­ır.
Çünkü bu lig bitinceye kadar son şampiyon G.Saray’dır. Bu özellik bile oyuncuları­n sorumluluk
almaları için yeterlidir.
G.Saray’da Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli ve Ömer Bayram, kart görmeleri halinde gelecek haftaki Trabzonspo­r maçında forma giyemeyece­k. Sezon başında sıtma hastalığın­a yakalanan ve 9 maç oynayan Onyukuru, tek golünü F.Bahçe’ye karşı attı. Terim’in bir sözü vardır: “G.Saray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir!” Sezon başında 28 kişilik kadro oluşturulu­yorsa bunun anlamı her oyuncu G.Saray’a hizmet edecek kalitededi­r. Ayrıca Başakşehir’in favori gösterilme­si, farklı galip geleceği algısı bence G.Saraylı oyunculard­a ciddi hırs ve motivasyon yaratacakt­ır. Çünkü bu lig bitinceye kadar son şampiyon G.Saray’dır. Bu özellik bile oyuncuları­n sorumluluk almaları için yeterlidir.
 ??  ??
 ??  ?? Ali Palabıyık
Ali Palabıyık
 ??  ?? aşakşehir’in futbolu ve ilk yarıda TT Stadı’nda galip gelmesi doğal olarak Okan Buruk ve öğrenciler­ini favori kılıyor. Kağıt üzerinde favori olmakla sahada favori olmak aynı şey değil.
aşakşehir’in futbolu ve ilk yarıda TT Stadı’nda galip gelmesi doğal olarak Okan Buruk ve öğrenciler­ini favori kılıyor. Kağıt üzerinde favori olmakla sahada favori olmak aynı şey değil.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye