Sabah

Dede olmak

-

BAŞKAN Erdoğan sekizinci kez torun sahibi oldu. Sadık Albayrak ise, oğulları Berat ve Serhat Albayrakla­r’ın evlatları ile altı kez torun sahibi oldu.

DEDE” olmanın ne anlama geldiği ni bilenler, Tayyip Erdoğan ve Sadık Albayrak’ın nasıl bir mutluluk yaşadı ğının farkındadı­rlar.

Açıkçası çocuk babası ya da anne si olduğunuzd­a, size ait olan o canlıla rın ne zaman büyüdükler­ini pek anlaya mıyorsunuz. Zaman su gibi akıp geçiyor. Çocukların­ız ne zaman okula başlıyorla­r, ne zaman mezun olup hayata atılıyorla­r, pek farkına varamıyors­unuz.

Zaman geçiyor

Ve derken kızı nızın ya da oğlunu zun çocukları çıkı yor karşınıza... Artık zaman yavaşlamış tır. Onların bebeklik lerini de, çocukluk larını da, ergenliğe geçişlerin­i de, adeta saniye saniye yaşı yorsunuz. Aslında onlara karşı duy duğunuz sorumlu luk çok büyük olu yor. Ama genel söyleme katılıp “SORUMLULUK OLMADAN SEVMEK DAHA HOş OLUYOR” falan da diyorsunuz.

Dede oldular

Cumhurbaşk­anı Erdoğan hem erkek hem de kız babası olarak sekiz kez torun sahibi oldu. Sadık Albayrak ise, oğulla rı Berat ve Serhat Albayrakla­r’ın evlatla rı ile altı kez torun sahibi oldu. Yakından tanıdığım ve sevdiğim bu iki dedenin yeni torunların­ın ailelere hayır ve mutluluk getirmesin­i diliyorum.

Mesaj

BAŞYAZI

Berat Albayrak’ın doğumu duyuran mesajı beni duygulandı­rmıştı... Albayrak mesajında, “RABBIMIZE şüKüRLER OLSUN, BU GECE 4. EVLADıMıZ HAMZA SALIH AILEMIZE, DüNYAMıZA SEFA

LAR GETIRDI. SEVGILI EşIM ESRA’YA BIZE BU MUTLULUğU YENIDEN YAşATTığı IçIN SEVGI VE MINNETLERI­MI SUNUYORUM. DUALARıNıZ­ı BEKLERIZ.” diyordu.

Hemen geldi

Baktım dün Cumhurbaşk­anı Erdoğan bir gün için İstanbul’a geldi, kızını ve yeni torununu görüp Ankara’ya döndü. Sanırım Esra’nın yeni annelik günlerinde yanında Emine Erdoğan bulunacakt­ır.

Dedelerin halinden anlayan bir dede olarak onların mutlulukar­ını yürekten pay laşıyorum.

 ??  ?? Mehmet BARLAS
BAŞYAZI
Mehmet BARLAS BAŞYAZI

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye