Sabah

7 NUMARA DOLU OLDUĞU İÇİN 70’İ SEÇTİ

-

Dün Bu ElEmE turunA çıkmAyABIl­Ir vE HAttA ŞAmpIyonlA­r LIGI ön ElEmEsI oynAyABIlI­rDI. PAnDEmI ArAsınA BAşAkşEHIr IlE TrABzonspo­r’un 3 puAn GErIsInDE GIrEn TErIm’In tAkımı kAlAn 8 lIG HAFtAsı önCEsInDE İtAlyAn konDIsyonE­r Alberto Bartalli’DEn yoksun çAlışmış vE tAkımın Düştüğü, Ilk sınAv olAn RIzE DEplAsmAnı­nDA ortAyA çıkmıştı. 8 mAç kAzAnAn tAkım HIkâyEnIn sonunDA 8 mAçlık 3 puAn HAsrEtIylE zorlA kEnDInI BurAlArA Attı...

konDIsyonE­r Scott Piri’nIn FArkını ortAyA koyDuğu önCE AntEp mAçı Dün DE BAkü’DE ortAyA çıktı. Futbolcula­r zincirleri­ni kır mış, hafiflemiş­ler ve önde bas kıyı yapacak motivasyon­larını güçle süslemişle­r. TErIm’In BAşAkşEHIr mAçı önCEsInDE AntEp mAçı 11’IylE çıkmAyACAğ­ını söylEmEk zor DEğIlDI. 50’nin üzerindeki maç sağanağına her sefe rinde ideal 11 ile gir menin pratiği de yok, mantığı da...

sonrAsınDA HAzır olmAyAn LuyInDAmA sAğlAmkEn DE toplA çıkışlArDA pImI çEkIlmIş

BomBA GIBIyDI. G.SArAy’ın rIsk AlmADAn AyAğı rAkEt MArCAo IlE çıkmAsı yA DA oyunu Dün DInlEnEn OmAr üzErInDEn kurmAsı GErEkIyor. Belhanda iyi bir 90 dakikanın ardından dün her zamanki yan lışları tekrarladı. KEnDI kAlEsInE yüzü Dönük top AlDığınDA çEvrE kontrolünü yApACAk kADAr tECrüBElI vE Akıllı AmA BIr o kADAr DA sorumsuz.

IkInCI sınAvınDA DA 2. yArıDA oyunDAn Düştü. Hızlı oynar ken kaptırdığı topu almak için yaptıkları presi 90 dakika ya yayarsalar ne ala ama bunu topa sahip olup aktif dinlenmey le nabızı düşürerek de yapabilirl­er... FAlCAo’DAn sonrA DIAGnE’nIn DE 2 Golü, GEçEn sEzonun Az Gollü tAkımınA BIr tEkzIp... Emre Kılınç beklendiği gibi. EtEBo vE BEklEnEn Artı BIr ortA sAHA, BAkAlım TAylAn’DAn FormAyı kApABIlECE­k mI?

teNlifi yeterli bulunmadı

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon Totttenham’dan transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıkla­rın da etkisiyle kendisinde­n bekleneni veremeyen Georges-Kevin N’Koudou’ya Olympiakos talip oldu. Ancak siyahbeyaz­lı ekip, 4.5 milyon Euro ödeyerek bonservisi­nin yüzde 50’sini aldığı Fransız kanat oyuncusu için yapılan teklifi az buldu.

Murat Şahin

Yıldız oyuncu 2013-14 sezonunda başlayan Beşiktaş macerasınd­a iki kez ara vermişti. 2016-17 sezonunu Premier Lig ekibi West Ham United’da geçirirken tekrar geriye döndüğü siyah-beyazlı takımdan 2019’da Yeni Malatyaspo­r’a transfer olmuştu.

 ??  ?? 28 yaşındaki gurbetçi futbolcu 1+1 yıllık sözleşme karşılığın­da sezon başına 4 milyon TL artı bonus teklifine “Evet” dedi.
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın yokluğunda takımın başına geçen yardımcı antrenör Murat Şahin, Josef de Souza ile ilgili açıklamala­rda bulundu. Şahin, “Önümüzde uzun bir süreç bulunuyor. Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası var. Bu yüzden hazır olduğunda kullanmayı düşünüyoru­z. Şu anda hem takımla çalışıyor hem de özel bir antrenman programı uyguluyor. Onlar tamamlandı­ğında aramıza katılacakt­ır” dedi.
28 yaşındaki gurbetçi futbolcu 1+1 yıllık sözleşme karşılığın­da sezon başına 4 milyon TL artı bonus teklifine “Evet” dedi. Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın yokluğunda takımın başına geçen yardımcı antrenör Murat Şahin, Josef de Souza ile ilgili açıklamala­rda bulundu. Şahin, “Önümüzde uzun bir süreç bulunuyor. Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası var. Bu yüzden hazır olduğunda kullanmayı düşünüyoru­z. Şu anda hem takımla çalışıyor hem de özel bir antrenman programı uyguluyor. Onlar tamamlandı­ğında aramıza katılacakt­ır” dedi.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye