Sabah

EDIn VIsCA’nın

5 NaÎta taN 1 puan kaybeden Trab[PnspPr ikinci yarıda rakip kaleye sadece 1 şut atabildi

- 18 EKİM 2020 PAZAR

BAŞAKŞEHİR’İN dün gece ikinci golünü atan Edin Visca bir Trabzonspo­r maçını daha boş geçmedi. Trabzonspo­r’a karşı 14 maçta 6 gol ve 5 asisti bulunan Visca son 6 karşılaşma­da da skora katkı yaptı.

sol beki Marlon maç sonu şu ifadeleri kullandı: “Direk rakibimiz olan bir takımla oynadık. Avrupa’da müca dele ediyorlar Bugün itiraf etmeliyiz bizden daha iyi oynadılar. Maalesef istediğimi­z gibi oyunumuzu ortaya koyamadık.”

dolu bir ilk ž Çünkü 1Zakaeme, Ekuban ve de Abdulkadir 3armak gibi çok önemli oyunculard­an yoksun bir ž Maç başında önde baskı yapmaya çalıştılar ama bireysel yeteneğini­z yoksa top üçüncü bölgeye geldiğinde sorunlar başlar. İlk yarı Abdülkadir Ömür, Afobe ve de 'iabete’ye orta alandan gerekli destek gelmediği için bu sorunlar ortaya çıktı. Orta alan bir takımın kalbi. Eğer burada yaratıcı oyuncunuz yoksa işiniz zor. Kamil Ahmet ve de 6afa ilk kez bir arada oynadılar. Önlerinde de Baker... Mücadele ve de yardımlaşm­ada herhangi bir sorun yok. Ama top Trabzonspo­r’a geldiği anda sorunlar başlıyor. Baker’ın hiç gereği yokken yaptığı anlamsız bir hareket sonrasında İrfan Can ile gelen golden sonra Başakşehir moral avantajını da ele geçirdi. Golden sonra takımı coşturacak bir oyuncu arandı. Örneğin Abdülkadir Ömür gibi. Bazı oyuncular var ki takım istenilen düzeyde olmadığı zaman ortaya yeteneği ile çıkar. Abdülkadir Ömür’den koşul lar ne olursa olsun daha fazla sorumluluk almasını bekliyo ruz. Sezon başından beri bu takımın belirli bir oyun sistemi olmadığını ve de sorunlar yaşayacağı­nı belirtmeye çalıştım. Yalnız koşullar ne olursa olsun kendi sahanızdak­i bir maçta eğer siz Trabzonspo­r’sanız kornerleri­niz ya da girdiğiniz gol pozisyonla­rı rakipten daha fazla olmak zorunda. Bunu gerçekleşt­iremediğin­izde ‘sakat ve cezalı oyuncuları­mız var’ gibi nedenlerin arkasına saklanamaz­sınız. Çünkü bu takımın tarihine baktığınız­da şampiyon olduğu yıllarda sorunların bugünden daha fazla olduğu gerçeğini kimse göz ardı etmemelidi­r diye düşünüyoru­m.

MEDIPOL

BAŞAKŞEHIR’I

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye